Aftenkurser

I efteråret/vinteren 2017, afholder jeg 5 aftenkurser. Meningen med kurser er at de skal være så billige at alle kan være med, og at man går hjem med en helt masse ny viden i rygsækken. Kurserne indeholder 2 timers teori, der er kaffe og lidt hygge med i prisen også bliver det nogen rigtigt dejlige timer i godt selskab. Hvad bedre end at bruge de korte vinterdage på at udvide ens viden og lære endnu mere om de kære dyr?

Kurserne har ingen aldersbegrænsninger, men for at kunne følge matrialet anbefales det man er mindst 12 år.

Prisen er 100kr pr kursus.
Tilmelding foregår på info@camillastormont.dk, eller SMS 28 89 94 34

Betalingen sker ved tilmelding. Der er begrænset antal pladser, så husk at skrive jer på.

 

Adfærd & Kropssprog UDSOLGT!

På dette kursus vil vi snakke om hestes adfærds mønstre og kropssprog. Hvordan kan du tyde om din hest har ondt eller måske udviklet en stereotyp adfærd? Hvordan stopper man dårlig adfærd og hvordan tyder man udfra hestens opførsel på folden, hvordan den er at træne? Dette kursus hjælper dig med at spotte signaler langt bedre, stoppe ulykken før den sker. Vi kommer til at snakke om stereotyp adfærd, straf, flokadfærd, etologi og meget mere. Du behøver ingen erfaring have indenfor hestetræning eller adfærd for at tilmelde dig dette kursus. Alle niveauer er velkommende.

Hvornår: D. 17. Oktober 2017, kl. 18.30

Hvor: Bygmestervej 3, 5750 Ringe.

Pris: 100 kr pr mand

Tilmelding: Info@camillastormont.dk eller sms 28 89 94 34

Indlæringsteori

På dette aftenkursus taler vi om indlæringsteori. Vi taler om hvordan man lærer hesten nye ting, hvordan får vi fortalt vores hest hvad der er rigtigt og forkert? Find ud af hvordan du nemt indlærer din hest ny adfærd, og behandler gammel og måske uønsket adfærd. Til dette kursus kommer vi til at gennemgå klassisk betinget adfærd, operant adfærd, fri shaping, omdirigeret shaping, træning med makør og meget mere. Du behøver ikke have nogen erfaring indenfor indlæringsteori for at være med på dette kursus, det er for alle niveauer!

Hvornår: D. 31. Oktober 2017, kl. 18.30

Hvor: Bygmestervej 3, 5750 Ringe.

Pris: 100 kr pr mand

Tilmelding: Info@camillastormont.dk eller sms 28 89 94 34

Gangarts – og muskelanalyser

Dette kursus vil indeholde anatomi. Hvordan kan man se på en stillestående hest hvordan den går med rytter? Hvilke muskelgrupper er vigtigst for hesten og hvordan træner vi dem? Hvad kigger man efter når man skal ligge en træningsplan og hvordan ved jeg om min hest bruger sin krop rigtigt? På dette kursus lærer du de grundlæggende ting i at lave en gangarts – og muskelanalyse af hesten. Vi kommer til at gennemgå de vigtigste muskelgrupper, tale om vinker, takt, fremførende/afskubbende muskler og meget mere! Så hvis du gerne vil vide endnu mere om muskler og træning, så er det her kurset for dig. Kurset er for alle niveauer.

Hvornår: D.14. November 2017, kl. 18.30

Hvor: Bygmestervej 3, 5750 Ringe.

Pris: 100 kr pr mand

Tilmelding: Info@camillastormont.dk eller sms 28 89 94 34

Trailerkursus

Måske du har en drøm om at kunne læsse din hest alene, eller måske du bare gerne vil have endnu mere viden omkring trailerlæsning. Hvordan hjælper man en hest der ikke vil læsses? Hvorfor vil nogen heste BARE ind i traileren? Dét og meget mere kan du lære på dette trailerkursus. Vi kommer til at snakke om stress niveauer, trailerlæsnings metoder og fordele/ulemper, indlæring omkring traileren og meget mere! Alle niveauer er velkommende.

Hvornår: D. 21. November 2017, kl. 18.30

Hvor:, Bygmestervej 3, 5750 Ringe.

Pris: 100 kr pr mand

Tilmelding: Info@camillastormont.dk eller sms 28 89 94 34