En række af de ældste indlæg, er importeret fra min gamle hjemmeside.
Hvis du har fået undervisning / været til kursus / haft hest i træning eller på anden måde vil dele en oplevelse med min træning, så skriv gerne et indlæg! 🙂

 

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
Din email vises ikke offenligt.
Katrine skrev den 25. juni 2018 at 13:06:
Jeg havde min hest i træning fra maj til slutningen af juni 2018 hos Camilla. Det er det absolut bedste valg jeg har truffet, og vil anbefale andre at tage Camilla i betragtning hvis I overvejer at sende jeres hest i træning. Jeg sendte en meget usikker hest afsted og hentede en selvsikker hest der havde lært at galoppere og at springe, som var der vi havde vores udfordringer. Camilla arbejder ud fra, at hesten skal have lov til at have sine meninger, og det beundrer jeg hende for, og er klart en ting jeg vil tage med i mit videre arbejde omkring hestene. 5 store stjerner herfra!
Mikela skrev den 24. juni 2018 at 20:58:
Jeg har haft problemer med min 2årige tinker dreng eksploderede voldsomt på banen, og Camilla hjælp mig med at finde den rigtige metode til at få ham til at falde til ro, hvilket har resulteret i mere undervisning så vi nu så småt kommer videre med at få hans basis signaler 100% på plads, og så han reagere med det samme ?
Og Camilla er en fantastisk underviser, gos til at forklare og hjælpe undervejs.
Fantastisk hvor meget bare 2 undervisnings timer rykker med Camilla som underviser ?
Lærke skrev den 11. december 2017 at 17:04:
Super god undervisning. Rigtig god til at lære fra sig. Helt utroligt hvor langt jeg er nået med en 5-års DV, der til tider er lidt uoverskuelig for mig. Er gået fra ikke turde at gå tur med ham, til at gå med ham stille og roligt uden hjælp - på blot 3-4 gange hos Camilla.
Josefine skrev den 13. juli 2017 at 21:22:
Det var første gang jeg var med på Camillas lidelser, men bestemt ikke den sidste. Da jeg kom havde jeg ikke troet at der kun ville gå en måned inden jeg kommer igen. Det har været en super fed oplevelse, Camilla er så dygtig til at lære fra sig og det var nogle fantastiske piger der var med helt sikkert nogle jeg vil holde kontakten med i fremtiden.
Det er en ridelejr som er for alle og enhver hver. Jeg kom med tanken om jeg ville føle mig udenfor fordi jeg ikke havde en ridehest, men det gjorde jeg ikke på nogen måde overhovedet.
Jeg fik det indtryk at man kunne komme med hvilken slags hest man havde, lille eller stor.
Silja skrev den 13. juli 2017 at 19:22:
Jeg deltog i ridelejren i uge 27. Det er min 5. gang (4. år) på denne ridelejr og min 1. gang som hjælper. I kan nok allerede gætte at jeg er kæmpe fan eftersom jeg bliver ved med at komme igen år efter år ? Hvert år er en ny oplevelse - man bliver aldrig træt af det!
Henriette skrev den 13. juli 2017 at 19:19:
Min datter på 13 var på ridelejr hos Camilla i uge 27. Tror det var den bedste uge i hendes liv. Hun har haft problemer med at pony løb i galoppen. Nu kan hun springe i cordeo og stoppe lige efter springet. Det er magi ? Stor ros herfra. Mor her fik også lige luret trick til trailerlæsning.... ? Og min datter har lært så mange andre spændende ting, både om dyrene, men også om sig selv.... Vi ses til næste år.... ingen tvivl om det ?
Jeanette skrev den 24. juni 2017 at 9:53:
Elsker hendes håndtering af heste. Jeg har en dressur hest opstaldet hos hende og Camilla er god til at undervise mig i hvor han hår bedst og hvordan han bygger bedst muligt muskler
Jeg vil gerne give hende 5 stjerner for hendes ridning af Voyou
Anna skrev den 7. april 2017 at 19:38:
Jeg kan varmt anbefale at sende hest i træning ved Camilla Stormont. Camilla er meget dygtig og utrolig ærlig. Min hest virkede meget låst og frem for at presse hesten unødvendigt indgik vi aftale med dyrlægen hun samarbejder med, der tilsammen gjorde at tilridningen af min hest kunne ske i ro og mag. Camilla tænker helt sikkert på hesten mere end pengene!

Jeg er meget glad og tilfreds. Varmeste anbefalinger!
Lene Østerg skrev den 7. april 2017 at 19:32:
Kan varmt anbefale Camilla til træning af heste med seperationsangst og trailerlæsning. Vi var hele familien på ridelejr og det var meget lærerigt for både børn og voksne. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Camilla Douglas skrev den 3. april 2017 at 12:37:
Jeg har længe haft problemer med, at jeg var rigtig usikker i forskellige situationer omkring hestene. Jeg havde ikke lysten til få hjælp, da jeg var så flov over de "småting", som jeg pludselig ikke turde længere.
Camilla kom første gang ud, hvor hun hjalp mig med longering. Jeg har på ingen tidspunkter i en undervisningslektion følt mig dum. Tilgengæld er Camilla rigtig god til, at få en til at huske på de positive ting. Camilla forklarer alt, så det er let og forståeligt. På samme tid er hun også rigtig hurtig til, at opfange hvor problemerne ligger, og hvor hun skal gå ind og hjælpe til. Ud over at hun er en super dygtig underviser, så er hun også rigtig sød og humoristisk!
Med Camillas hjælp er jeg nu begyndt, at turde at ride igen efter flere år med rideangst! ?
Anja Olesen skrev den 2. april 2017 at 22:08:
Jeg kontaktede Camilla første gang i 2016 med henblik på trailertræning. Det var en helt igennem positiv oplevelse. Camilla kombinerede fint praktisk og teoretisk undervisning. Da dagen var omme havde jeg fået et godt udbytte af dagen, et andet indblik i min hest samt værktøjer til at træne videre på egen hånd. Siden er det blevet til almindelig undervisning. Jeg har en hest der er lidt damp, derudover har han været håndteret meget lidt og forkert hos tidligere ejer og det komplicere lidt hans adfærd. Camilla har en åben, kærlig og positiv tilgang til ham og læser ham rigtig godt. Sidst men ikke mindst så har jeg ikke andet end stor ros for hendes undervisningsevner. Det er helt essentielt for mig at jeg ikke føler mig dum når jeg prøver at lære. Camillas tilgang til mig vidner, synes jeg, om et stort kendskab til mennesker og personlighedstyper og hendes meget pædagogiske måde at forklare sig på sidder lige i skabet hos mig??
Ida skrev den 2. april 2017 at 21:55:
Tusinde tak for et rigtigt godt trailerkursus. Jeg har fået en helt masse redskaber med hjem, som jeg helt sikkert vil bruge i fremtiden. Utrolig god, rolig og tålmodig træning. Derudover er du en dejlig sjæl og en utrolig dygtig formidler!
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:47:
Fuldstændig fantastisk sted med de skønneste mennesker og dyr! Og ridelejren kan klart anbefales, virkelig lærerig undervisning og helt igennem fantastisk stemning!

- Mathilde Bjerregaard
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:47:
En helt igennem fantastisk ridelejr! Jeg her lært så meget, fået en masse læring med hjem. Jeg har fået veninder og minder for livet. Camilla underviser på en rigtig dejlig måde, undervisningen er stile og rolig, Camilla giver en tid til at prøve, det er virkelig dejligt.
Jeg synes bare at bad og toiletforholdene kunne være væsentlig bedre.
Jeg regner stærkt med at komme igen næste år, for det har virkelig været en dejlig ridelejr.

- Maja Thomasson
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:47:
Har haft Camilla til og tilride min 5 årige fjordbasse i sommer/ efteråret og hun har gjort ham til en rigtig sød og dejlig ridehest. Hun har redet ham til med bidløst hovedtøj og det virker super godt på ham. Vi får nu enetimer hos Camilla for og dygtiggøre os, det er rigtig godt. Vi går også til agility hos hende til stor fornøjelse for både hest og ejer…. Kan varmt anbefales… Vi har et rigtig godt samarbejde.

- Dorthe Brammer
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:46:
Camilla er en suveræn træner. Ikke kun fordi hun har rigtig god til forståelse for hesten, dens adfærd, indlæring og ageren i forskellige situationer. Hun er også rigtig god til mennesker! Hun formår at forklare alting og dele øvelserne op så man selv forstår dem, inden man begynder at øve sig på hesten. Jeg har lært utroligt meget af hendes undervisning, ikke kun om heste, men også om mig selv og hun er altid klar med et svar på hvorfor hesten reagerer som den gør. Hun er en stor inspiration, en dygtig mentor, hun har altid et dejligt overskud og et smil på læben.

- Christel Laursen
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:46:
Til hver en tid, hvis en person kommer hen og spørger mig om hvilke trænere jeg synes der er gode, vil jeg anbefale Camilla Stormont. Simpelt fordi jeg aldrig har mødt nogen anden træner jeg er mere enig med. Jeg synes Camilla er en fantastisk dygtig og meget sympatisk person, og jeg har haft stor gavn og glæde både af hendes undervisning men jeg har også været i praktik ved hende. Camilla har en ro omkring heste, som jeg har en ufattelig stor respekt for. Hun arbejder roligt og konsekvent, afslappet og tillidsfuldt, med de heste som hun har i hænderne. Hun er god til at føle og mærke efter hvad lige netop den individuelle hest har brug for og bestemt også hvad den individuelle rytter har brug for. Noget af det som også tiltaler mig når jeg anbefaler Camilla det er at selvom hun er ung så er hun meget erfaren og meget dygtig og altid åben overfor nye muligheder og træningsmetoder. Hun har selv sagt til mig at hun er aldrig færdig med at lære, og det synes hun heller aldrig hun bliver og det tiltaler mig fordi at der er mange ‘gamle’ hestemennesker som efterhånden lukker i og bliver: ‘min metode er den rigtige og KUN min metode!’ og lukker sig inde i den her skal. Det gør Camilla ikke. Camilla har meget viden og hvis hun ikke står med en løsning – eller flere – i baghånden så er du sikker på at hun nok skal komme frem til én. Jeg er tæt på at sige at hun er halv hest, for hendes tankegang er utrolig når det kommer til arbejdet med heste.

- Katja Møller Jensen
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:46:
Jeg kontaktet Camilla da min dejlige dreng er bange for traileren. Vi måtte desværre tvinge ham i trailer som 7 måneders for at få ham hjem, og dette har sat sine spor. Jeg trænet med ham når jeg fik ham hjem og det lykkedes mig at få han til at slappe af inde i traileren, men jeg var nødt til at flytte ham før han var blevet 100% fortrolig og han havde ikke været ude at køre siden jeg hentet ham. Han panikken men vi fik ham af sted. Jeg har igen arbejdet med ham siden når jeg har fået låne trailer, og jeg har flere gange efter meget arbejde fået ham ind men han bliver ikke stående, han bakker hurtig ud igen. Da jeg ALTID har arbejdet med at det skal være frivillig at han går ind og er der, har jeg manglet nogen der arbejder på samme måde som mig. Så opdagede jeg at Camilla var flyttet til Fyn så jeg kontaktet hende. Sikke en hjælp hun har givet mig. Hun fik givet mig så mange gode råd at vi stod inde i traileren i længere tid og hygget:-) Og hun har givet mig nogle rigtige brugbare step til at arbejde med. Uden tvang og hårde metoder. Sådan! Mange tak Camilla.

- Karita (Team Tindur)
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:45:
Vi vil gerne give Camilla den varmeste anbefaling. Hun har i høj grad været medvirkende til at vi idag har en rigtig dejlig pony.

For at uddyde hvordan Camilla har hjulpet, må vi fortælle vores historie :
Sidste år var vi på udkig efter en pony til min datter, og vi fik en dejlig hoppe – Pride. Hun var meget bange, usikker og forvirret. Hun løb, og gik i panik, Vi kunne ikke engang hente hende ud og ind fra folden uden at hun løb og stejlede. Hun var meget hovedsky og blev rigtig bange når vil prøvede at give hende bidet i munden. Hun havde ingen balance og slet ingen muskler.

Der var ikke mangel på folk der mente at det var et umuligt projekt at få en god ridehest ud af hende, og alt for stor en opgave for min datter der kun var 12 år.Vi vidste godt at det ville være et stort arbejde, der ville kræve tid og tålmådighed, men min datter havde bestemt sig – det skulle være den pony. Vi vidste også at vi ville få brug for hjælp og kontaktede Camilla. Hun ville gerne hjælpe.

Det er vigtigt for os at hesteopdragelse sker ved gensidig respekt – og uden vold. Og aldrig har Camilla sagt at det var nok for stor en opgave, eller at vi hellere måtte ‘klappe den hest en på kassen”. Istedet viste hun hvordan vi kunne fortælle hesten hvad vi gerne ville have, på en venlig men bestemt måde. Også Camilla måtte høre på gode råd om hvad andre mente om den slags opdragelse, men hun tror på sine principper og står fast ved dem.

Idag har vi den dejligste pony – bidet det smed vi væk, og det kommer aldrig tilbage. Camilla er utrolig god til at varirere sin undervisning, og hun sprøger tit : Hvad skal vi lave idag ? Og lytter ! Hun giver ikke op, og vi vil gerne give hende vores varmeste anbefaling.

- Emilie Harm
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:45:
Jeg har haft fornøjelsen af at være gæst på ridelejren i Mejlby Camilla underviste på i år. Det var en meget speciel oplevelse for mig, da jeg ikke tidligere har været i stand til at ride min hest uden pisk. Men ved at lære mig at give hesten blide signaler frem for at øge presset, så lykkedes det mig på få dage at smide pisken. Desuden lærte Camilla mig at være rolig i alt hvad jeg gør omkring hesten, hvilket har resulteret i at jeg nu kan ride min hest i cordeo uden problemer – og har lært en anden hest at gå i cordeo efter samme principper.

Det har også resulteret I, at jeg nu tør sætte mig et mål, tør være ambitiøs om det jeg vil opnå og tør gøre det. Og udviser ro overfor hesten. Den ro har ført til oplevelsen af ’’ægte’’ softness som Amanda Barton ville beskrive det. En oplevelse jeg ikke har haft før.

- Kia