En række af de ældste indlæg, er importeret fra min gamle hjemmeside.
Hvis du har fået undervisning / været til kursus / haft hest i træning eller på anden måde vil dele en oplevelse med min træning, så skriv gerne et indlæg! 🙂

 

Skriv en anmeldelse

 
 
 
 
 
 
Din email vises ikke offenligt.
Line Angelo skrev den 31. maj 2020 at 17:21:
Jeg har lige hentet min 4 års hjem fra tilridning hos Camilla, og hun har gjort et helt fantastisk stykke arbejde 😀 Jeg har fået hest hjem med selvtillid Og som er tryk ved sin rytter ❤️
Camilla er et helt fantastik menneske og anbefaleder hende gerne til alle ❤️
Ida Friis skrev den 2. maj 2020 at 15:18:
Camillas arbejde både med hest og menneske er helt fantastisk vildt flot og imponerende.
Vi har købt en 7 års utilredet hoppe Maggi, som vi sendte i tilridning hos Camilla.
Maggi var nervøs og usikker, men Camilla kom hurtigt tæt ind på livet af hende, og gjorde store fremskridt efter et par måneder. Desværre fik Maggi en skade da hun kom hjem fra Camilla og kunne derfor ikke rides. Derfor måtte hun afsted igen, efter kun 5 dage var hun igen i topform, og det samme var min datter, som bl.a. pga. Camillas tilgang, kunne sætte sig i sadlen på Maggi, og ride derudaf.
En dejlig solstråle historie.
Tak for din hjælp Camilla.
Tina Schäfer skrev den 12. april 2020 at 18:23:
Camilla Stormont er på mange måder exceptionelt dygtig. Hun har en uovertruffen feeling for hestene, som jeg sjældent har set magen til. Hun har dels en viden om, hvordan hesten bedst indlærer ting, og hvordan hesten i det hele taget fungerer, og så har hun en helt fantastisk timing og et kropssprog, som er virkelig, virkelig godt. Hestene forstår hendes signaler og fatter tillid til hende. Selv heste, som andre har opgivet, kan hun hjælpe. Camilla er også usvigeligt sikker, når hun gør noget med hestene. Hun har en naturlig selvtillid og er altid blød i sin omgang, men samtidigt bruger hun præcis den energi, der er brug for. Hun kan skrue op og skrue ned, alt efter hvad situationen med hesten kalder på. Derudover kan hun forklare, hvad hun gør på en måde, så man ret nemt forstår det. Det er altid en meget rar og positiv oplevelse at få undervisning af Camilla. Man får aldrig fornemmelsen af, at man er forkert på den eller “åh, jeg lærer det aldrig”. Det er så rart! Det betyder ikke, at man ikke lærer noget! Camilla er bare virkelig dygtig til at dosere, så man får lige præcis det input, man har brug for. Jeg kan på det varmeste anbefale hende. Både som træner af heste og som underviser. Hun har også et kæmpestort hjerte for både heste og ryttere.
Hendes ridelejre er også fantastiske. Stemningen er altid så positiv! Alle støtter op om hinanden, fordi hun sørger for, at grundstemningen ikke tillader andet. Man lærer også rigtig meget om hestens biomekanik, hove, tænder, gangartsanalyse etc. etc.
Ud over alt dette så er Camilla grunden til, at jeg i dag er hesteejer, hvilket er det bedste, der er sket i mit liv i mange, mange år. Hun troede på, at jeg godt kunne klare at have min helt egen hest og gav mig skønneste Snupnur, som jeg elsker overalt på jorden. Jeg vil altid være hende dybt taknemmelig 😉
Ina skrev den 17. november 2019 at 13:18:
Camilla har gjort en forskel i mit liv med min hest. Jeg har først fået hest midtvejs i mit liv...og har sku lære meget. Har i første omgang fulgt Camilla on-line i et par år til STOR inspiration. FANTASTISK at opleve den kærlige/omsorgsfulde og professionelle tilgang til hest og rytter.
Se hvordan Camilla kan få ting til at lykkes.
Måtte så i år opleve det selv...og tog derfor på voksen-ridelejr. Min hest og jeg havde en SUPER god uge. Faglig hyggelig og spændende. Kan kun gi de allerbedste anbefalinger herfra. Jeg fortsætter med at ha Camilla som vores mentor/"guru fordi det gør en forskel som er langtids-holdbar 😉
Merete Frandsen skrev den 6. november 2019 at 21:11:
Jeg har fået hjælp af Camilla til forskellige problemstillinger med mine to heste.
Den ene har haft en rigtig træls oplevelse i forbindelse med udlån. Og efter blot lidt vejledning i arbejdet fra jorden er vi på rette vej igen.
Den anden har haft en langvarig skade, hvor jeg har tvivlet meget på hans fremtid og om hans fysik tillod at bruge ham. Men med Camillas hjælp og gode ideer har vi fundet en helt anden gren af sporten, hvor jeg samtidig har oplevet min “gamle” ven fra nogle helt nye positive sider og hvor jeg bedre forstår hans temmeligt følsomme ‘jeg’.
Kan til enhver tid anbefale Camilla uanset hvilke tanker man tumler med omkring sin hest.
Hannah skrev den 6. november 2019 at 21:09:
Jeg købte i juni 2019 en projekthest af Camilla. Hun har uden tvivl givet ham den bedste start på livet som ridehest. Alle signaler var installeret i overensstemmelse med hesten. Ydermere er Camilla professionel og personlig på samme tid, hvilket er et godt grundlag for handel eller andet samarbejde. 😃
Katrine skrev den 25. juni 2018 at 13:06:
Jeg havde min hest i træning fra maj til slutningen af juni 2018 hos Camilla. Det er det absolut bedste valg jeg har truffet, og vil anbefale andre at tage Camilla i betragtning hvis I overvejer at sende jeres hest i træning. Jeg sendte en meget usikker hest afsted og hentede en selvsikker hest der havde lært at galoppere og at springe, som var der vi havde vores udfordringer. Camilla arbejder ud fra, at hesten skal have lov til at have sine meninger, og det beundrer jeg hende for, og er klart en ting jeg vil tage med i mit videre arbejde omkring hestene. 5 store stjerner herfra!
Mikela skrev den 24. juni 2018 at 20:58:
Jeg har haft problemer med min 2årige tinker dreng eksploderede voldsomt på banen, og Camilla hjælp mig med at finde den rigtige metode til at få ham til at falde til ro, hvilket har resulteret i mere undervisning så vi nu så småt kommer videre med at få hans basis signaler 100% på plads, og så han reagere med det samme ?
Og Camilla er en fantastisk underviser, gos til at forklare og hjælpe undervejs.
Fantastisk hvor meget bare 2 undervisnings timer rykker med Camilla som underviser ?
Lærke skrev den 11. december 2017 at 17:04:
Super god undervisning. Rigtig god til at lære fra sig. Helt utroligt hvor langt jeg er nået med en 5-års DV, der til tider er lidt uoverskuelig for mig. Er gået fra ikke turde at gå tur med ham, til at gå med ham stille og roligt uden hjælp - på blot 3-4 gange hos Camilla.
Josefine skrev den 13. juli 2017 at 21:22:
Det var første gang jeg var med på Camillas lidelser, men bestemt ikke den sidste. Da jeg kom havde jeg ikke troet at der kun ville gå en måned inden jeg kommer igen. Det har været en super fed oplevelse, Camilla er så dygtig til at lære fra sig og det var nogle fantastiske piger der var med helt sikkert nogle jeg vil holde kontakten med i fremtiden.
Det er en ridelejr som er for alle og enhver hver. Jeg kom med tanken om jeg ville føle mig udenfor fordi jeg ikke havde en ridehest, men det gjorde jeg ikke på nogen måde overhovedet.
Jeg fik det indtryk at man kunne komme med hvilken slags hest man havde, lille eller stor.
Silja skrev den 13. juli 2017 at 19:22:
Jeg deltog i ridelejren i uge 27. Det er min 5. gang (4. år) på denne ridelejr og min 1. gang som hjælper. I kan nok allerede gætte at jeg er kæmpe fan eftersom jeg bliver ved med at komme igen år efter år ? Hvert år er en ny oplevelse - man bliver aldrig træt af det!
Henriette skrev den 13. juli 2017 at 19:19:
Min datter på 13 var på ridelejr hos Camilla i uge 27. Tror det var den bedste uge i hendes liv. Hun har haft problemer med at pony løb i galoppen. Nu kan hun springe i cordeo og stoppe lige efter springet. Det er magi ? Stor ros herfra. Mor her fik også lige luret trick til trailerlæsning.... ? Og min datter har lært så mange andre spændende ting, både om dyrene, men også om sig selv.... Vi ses til næste år.... ingen tvivl om det ?
Jeanette skrev den 24. juni 2017 at 9:53:
Elsker hendes håndtering af heste. Jeg har en dressur hest opstaldet hos hende og Camilla er god til at undervise mig i hvor han hår bedst og hvordan han bygger bedst muligt muskler
Jeg vil gerne give hende 5 stjerner for hendes ridning af Voyou
Anna skrev den 7. april 2017 at 19:38:
Jeg kan varmt anbefale at sende hest i træning ved Camilla Stormont. Camilla er meget dygtig og utrolig ærlig. Min hest virkede meget låst og frem for at presse hesten unødvendigt indgik vi aftale med dyrlægen hun samarbejder med, der tilsammen gjorde at tilridningen af min hest kunne ske i ro og mag. Camilla tænker helt sikkert på hesten mere end pengene!

Jeg er meget glad og tilfreds. Varmeste anbefalinger!
Lene Østerg skrev den 7. april 2017 at 19:32:
Kan varmt anbefale Camilla til træning af heste med seperationsangst og trailerlæsning. Vi var hele familien på ridelejr og det var meget lærerigt for både børn og voksne. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Camilla Douglas skrev den 3. april 2017 at 12:37:
Jeg har længe haft problemer med, at jeg var rigtig usikker i forskellige situationer omkring hestene. Jeg havde ikke lysten til få hjælp, da jeg var så flov over de "småting", som jeg pludselig ikke turde længere.
Camilla kom første gang ud, hvor hun hjalp mig med longering. Jeg har på ingen tidspunkter i en undervisningslektion følt mig dum. Tilgengæld er Camilla rigtig god til, at få en til at huske på de positive ting. Camilla forklarer alt, så det er let og forståeligt. På samme tid er hun også rigtig hurtig til, at opfange hvor problemerne ligger, og hvor hun skal gå ind og hjælpe til. Ud over at hun er en super dygtig underviser, så er hun også rigtig sød og humoristisk!
Med Camillas hjælp er jeg nu begyndt, at turde at ride igen efter flere år med rideangst! ?
Anja Olesen skrev den 2. april 2017 at 22:08:
Jeg kontaktede Camilla første gang i 2016 med henblik på trailertræning. Det var en helt igennem positiv oplevelse. Camilla kombinerede fint praktisk og teoretisk undervisning. Da dagen var omme havde jeg fået et godt udbytte af dagen, et andet indblik i min hest samt værktøjer til at træne videre på egen hånd. Siden er det blevet til almindelig undervisning. Jeg har en hest der er lidt damp, derudover har han været håndteret meget lidt og forkert hos tidligere ejer og det komplicere lidt hans adfærd. Camilla har en åben, kærlig og positiv tilgang til ham og læser ham rigtig godt. Sidst men ikke mindst så har jeg ikke andet end stor ros for hendes undervisningsevner. Det er helt essentielt for mig at jeg ikke føler mig dum når jeg prøver at lære. Camillas tilgang til mig vidner, synes jeg, om et stort kendskab til mennesker og personlighedstyper og hendes meget pædagogiske måde at forklare sig på sidder lige i skabet hos mig??
Ida skrev den 2. april 2017 at 21:55:
Tusinde tak for et rigtigt godt trailerkursus. Jeg har fået en helt masse redskaber med hjem, som jeg helt sikkert vil bruge i fremtiden. Utrolig god, rolig og tålmodig træning. Derudover er du en dejlig sjæl og en utrolig dygtig formidler!
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:47:
Fuldstændig fantastisk sted med de skønneste mennesker og dyr! Og ridelejren kan klart anbefales, virkelig lærerig undervisning og helt igennem fantastisk stemning!

- Mathilde Bjerregaard
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:47:
En helt igennem fantastisk ridelejr! Jeg her lært så meget, fået en masse læring med hjem. Jeg har fået veninder og minder for livet. Camilla underviser på en rigtig dejlig måde, undervisningen er stile og rolig, Camilla giver en tid til at prøve, det er virkelig dejligt.
Jeg synes bare at bad og toiletforholdene kunne være væsentlig bedre.
Jeg regner stærkt med at komme igen næste år, for det har virkelig været en dejlig ridelejr.

- Maja Thomasson