En række af de ældste indlæg, er importeret fra min gamle hjemmeside.
Hvis du har fået undervisning / været til kursus / haft hest i træning eller på anden måde vil dele en oplevelse med min træning, så skriv gerne et indlæg! 🙂

 

Skriv en anmeldelse

 
 
 
 
 
 
Din email vises ikke offenligt.
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:47:
Har haft Camilla til og tilride min 5 årige fjordbasse i sommer/ efteråret og hun har gjort ham til en rigtig sød og dejlig ridehest. Hun har redet ham til med bidløst hovedtøj og det virker super godt på ham. Vi får nu enetimer hos Camilla for og dygtiggøre os, det er rigtig godt. Vi går også til agility hos hende til stor fornøjelse for både hest og ejer…. Kan varmt anbefales… Vi har et rigtig godt samarbejde.

- Dorthe Brammer
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:46:
Camilla er en suveræn træner. Ikke kun fordi hun har rigtig god til forståelse for hesten, dens adfærd, indlæring og ageren i forskellige situationer. Hun er også rigtig god til mennesker! Hun formår at forklare alting og dele øvelserne op så man selv forstår dem, inden man begynder at øve sig på hesten. Jeg har lært utroligt meget af hendes undervisning, ikke kun om heste, men også om mig selv og hun er altid klar med et svar på hvorfor hesten reagerer som den gør. Hun er en stor inspiration, en dygtig mentor, hun har altid et dejligt overskud og et smil på læben.

- Christel Laursen
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:46:
Til hver en tid, hvis en person kommer hen og spørger mig om hvilke trænere jeg synes der er gode, vil jeg anbefale Camilla Stormont. Simpelt fordi jeg aldrig har mødt nogen anden træner jeg er mere enig med. Jeg synes Camilla er en fantastisk dygtig og meget sympatisk person, og jeg har haft stor gavn og glæde både af hendes undervisning men jeg har også været i praktik ved hende. Camilla har en ro omkring heste, som jeg har en ufattelig stor respekt for. Hun arbejder roligt og konsekvent, afslappet og tillidsfuldt, med de heste som hun har i hænderne. Hun er god til at føle og mærke efter hvad lige netop den individuelle hest har brug for og bestemt også hvad den individuelle rytter har brug for. Noget af det som også tiltaler mig når jeg anbefaler Camilla det er at selvom hun er ung så er hun meget erfaren og meget dygtig og altid åben overfor nye muligheder og træningsmetoder. Hun har selv sagt til mig at hun er aldrig færdig med at lære, og det synes hun heller aldrig hun bliver og det tiltaler mig fordi at der er mange ‘gamle’ hestemennesker som efterhånden lukker i og bliver: ‘min metode er den rigtige og KUN min metode!’ og lukker sig inde i den her skal. Det gør Camilla ikke. Camilla har meget viden og hvis hun ikke står med en løsning – eller flere – i baghånden så er du sikker på at hun nok skal komme frem til én. Jeg er tæt på at sige at hun er halv hest, for hendes tankegang er utrolig når det kommer til arbejdet med heste.

- Katja Møller Jensen
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:46:
Jeg kontaktet Camilla da min dejlige dreng er bange for traileren. Vi måtte desværre tvinge ham i trailer som 7 måneders for at få ham hjem, og dette har sat sine spor. Jeg trænet med ham når jeg fik ham hjem og det lykkedes mig at få han til at slappe af inde i traileren, men jeg var nødt til at flytte ham før han var blevet 100% fortrolig og han havde ikke været ude at køre siden jeg hentet ham. Han panikken men vi fik ham af sted. Jeg har igen arbejdet med ham siden når jeg har fået låne trailer, og jeg har flere gange efter meget arbejde fået ham ind men han bliver ikke stående, han bakker hurtig ud igen. Da jeg ALTID har arbejdet med at det skal være frivillig at han går ind og er der, har jeg manglet nogen der arbejder på samme måde som mig. Så opdagede jeg at Camilla var flyttet til Fyn så jeg kontaktet hende. Sikke en hjælp hun har givet mig. Hun fik givet mig så mange gode råd at vi stod inde i traileren i længere tid og hygget:-) Og hun har givet mig nogle rigtige brugbare step til at arbejde med. Uden tvang og hårde metoder. Sådan! Mange tak Camilla.

- Karita (Team Tindur)
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:45:
Vi vil gerne give Camilla den varmeste anbefaling. Hun har i høj grad været medvirkende til at vi idag har en rigtig dejlig pony.

For at uddyde hvordan Camilla har hjulpet, må vi fortælle vores historie :
Sidste år var vi på udkig efter en pony til min datter, og vi fik en dejlig hoppe – Pride. Hun var meget bange, usikker og forvirret. Hun løb, og gik i panik, Vi kunne ikke engang hente hende ud og ind fra folden uden at hun løb og stejlede. Hun var meget hovedsky og blev rigtig bange når vil prøvede at give hende bidet i munden. Hun havde ingen balance og slet ingen muskler.

Der var ikke mangel på folk der mente at det var et umuligt projekt at få en god ridehest ud af hende, og alt for stor en opgave for min datter der kun var 12 år.Vi vidste godt at det ville være et stort arbejde, der ville kræve tid og tålmådighed, men min datter havde bestemt sig – det skulle være den pony. Vi vidste også at vi ville få brug for hjælp og kontaktede Camilla. Hun ville gerne hjælpe.

Det er vigtigt for os at hesteopdragelse sker ved gensidig respekt – og uden vold. Og aldrig har Camilla sagt at det var nok for stor en opgave, eller at vi hellere måtte ‘klappe den hest en på kassen”. Istedet viste hun hvordan vi kunne fortælle hesten hvad vi gerne ville have, på en venlig men bestemt måde. Også Camilla måtte høre på gode råd om hvad andre mente om den slags opdragelse, men hun tror på sine principper og står fast ved dem.

Idag har vi den dejligste pony – bidet det smed vi væk, og det kommer aldrig tilbage. Camilla er utrolig god til at varirere sin undervisning, og hun sprøger tit : Hvad skal vi lave idag ? Og lytter ! Hun giver ikke op, og vi vil gerne give hende vores varmeste anbefaling.

- Emilie Harm
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:45:
Jeg har haft fornøjelsen af at være gæst på ridelejren i Mejlby Camilla underviste på i år. Det var en meget speciel oplevelse for mig, da jeg ikke tidligere har været i stand til at ride min hest uden pisk. Men ved at lære mig at give hesten blide signaler frem for at øge presset, så lykkedes det mig på få dage at smide pisken. Desuden lærte Camilla mig at være rolig i alt hvad jeg gør omkring hesten, hvilket har resulteret i at jeg nu kan ride min hest i cordeo uden problemer – og har lært en anden hest at gå i cordeo efter samme principper.

Det har også resulteret I, at jeg nu tør sætte mig et mål, tør være ambitiøs om det jeg vil opnå og tør gøre det. Og udviser ro overfor hesten. Den ro har ført til oplevelsen af ’’ægte’’ softness som Amanda Barton ville beskrive det. En oplevelse jeg ikke har haft før.

- Kia
camilla skrev den 2. april 2017 at 21:44:
Luna og mig var med på den allerførste Liberamus equos ridelejr! Det er vi meget stolte af;-) Camilla hjalp mig med at få modet og lysten til at ride på min hest tilbage og allerede efter den første undervisningstime var der en kæmpe forskel og det var ikke nær så uoverskueligt at skulle sætte mig op og ride. Jeg vidste godt at jeg blev nød til at slappe af, for at undgå at Luna stressede op, men kunne ikke få mig selv til det. Camilla viste mig nogle enkle men effektive øvelser og sørgede for jeg også så den effekt de havde på Luna, der var mange ting jeg aldrig havde lagt mærke til før. Selv om jeg kun har fået undervisning et par gange, genkendte hun hurtigt de ting der fik mig til at stresse op og hjalp mig. Hun kan godt pege målet ud for en, men uden at få det til at virke som om at, det skal du have opnået om så og så lang tid. Der er stadig lang vej, men nu glæder jeg mig til at ride næsten hver gang og det nyder Luna. Nu har jeg også en hest som kommer mig i møde og ikke skal slæbes hele vejen op til rideklubben. Undervisning af Camilla næsten garanti for en gladere hest og rytter, og det er ikke sidste gang vi hiver hende til Jylland 😉

- Linette