Her kan du læse lidt om mine handelsbetingelser. For at jeg selv altid kan holde styr på det, henviser jeg altid til at man læser mine handelsbetingelser inden man booker undervisning, kurser mv.

 1. Hest i træning
  Når du booker en tid til hest i træning, vil du modtage en email med alle informationer og kontrakten. Der er ingen yderligere betingelser, udover de som er skrevet i kontrakten.Ved booking af hest i træning, betales 1000kr i depositum. Disse tilbage betales ikke såfrem man fortryder sin bestilling. Depositummet fratrækkes første måneds træning.Ved ferie eller videreuddannelse, bliver træningshesteejerne varslet minimum 14 dage før. En tilsvarende kollega samt. min ansatte vil stå for træningen i den periode jeg eventuelt skulle være væk.
  Hvis du har købt speciel pakken, aftales med ejeren hvordan perioden afvikles. Ved kortere sygdom tager ansatte sig af træningen af hestene. Ved længere sygdom kan træningshestene sendes hjem med en uges varsel. Der kompenseres for evt tabt træning ved enten senere træning eller tilbage betaling af beløbet for de dage af måneden man måtte miste. Det gives ikke kompensation til transport af hestene eller andet, står hesten her udover trænings perioden betales ligeledes alm opstaldning.
 2. Hest i kommission
  Hvis din hest er i kommission tager vi 10% af salgsprisen såfrem hesten bliver solgt imens den er i træning.
  Det står ejer frit for om de selv ønsker at annoncerer for salget eller om de ønsker vi skal stå for annonceringen. Når hesten er i kommission er eventuelle købere velkommen til at ringe/skrive herud, vi vil gerne stå for fremvisning af hesten og er også behjælpelige med eventuel kontrakt hvis ejer ønsker det. Laver vi salgsannoncen sørger vi ligeledes for billeder og eventuel video af hesten.Er din hest tilsalg imens den er herude, men du ønsker ikke kommission skal du selv sørge for fremvisning af hesten, fuld kontakt til eventuelle købere samt afhentning af hesten.
 3. Almindelig undervisning
  Undervisning hos dig bliver tillagt 2 kr pr kørt kilometer.
  Prisen er 300kr for en person samme sted.
  Prisen er 250kr for 2 eller flere samme sted.Almindelig undervisning har en varighed på 40 minutter, dette er inkl. opstart – og afsluttende samtale.Når du har almindelig undervisning, skal du sørge for at hesten er klar når jeg ankommer.Undervisningen kan aflyses frem til 24 timer før, herefter er tilmelding bindende og der skal betales for undervisning.Når du køber et klippekort, skal alle klip være brugt indenfor 12 måneder fra købsdatoen.
 4. Adfærdstræning
  Undervisning hos dig bliver tillagt 2 kr pr kørt kilometer.
  Prisen er 450kr for en person samme sted.
  Prisen er 400kr for 2 eller flere samme sted.Adfærdstræning har en varighed på “en session”. Som betyder vi fortsætter så længe hesten kan rumme det. Typisk 60-90 minutter.Når du booker en adfærdstræning, behøver du ikke have hesten klar nå jeg ankommer.Undervisningen kan aflyses frem til 24 timer før, herefter er tilmelding bindende og der skal betales for undervisning.Når du køber et klippekort, skal alle klip være brugt indenfor 12 måneder fra købsdatoen.
 5. Ridelejr
  Når du booker din ridelejr plads, betaler man 1000kr i depositum. Dette tilbagebetales ikke  hvis du ikke ønsker pladsen alligevel, eller bliver syg og hvis man bliver forhindret i at deltage , men du er velkommen til selv at sælge din plads til anden side.Rest beløbes betales senest 1. Juni. Efter denne dato kan det ikke tilbagebetales.
  Betaler du hele beløbet, og er nødt til at aflyse inden 1. Juni, så kan beløbet tilbage betales (undtagen depositummet)
 6. Kurser
  Når du booker et kursus betales 1000kr i depositum ved booking. Resten af beløbet + kørsel (2 kr pr kørt kilometer) betales senest en uge før kurset.Depositummet tilbagebetales ikke ved aflysning.
  Kurset skal aflyses 1 uge før afholdelse, ellers betales den fulde pris ikke tilbage, men man har mulighed for at flytte datoen for kurset (dog max 1 gang).Der skal minimum være 4 deltagere til kurset.
 7. Projektheste – når de skal sælges
  Alle projektheste bliver solgt på kontrakt, udfærdiget af en advokat. Kontrakten er en standard kontrakt, men vi læser den sammen og snakker om, om alt er som det skal være.Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte juristen, der har godkendt kontrakten (eller spørge din egen advokat).
 8.  Projektheste ankomst
  Hvis du ønsker at få en projekthest herud kan du læse lidt om betingelserne her!Projekthestene modtages uden beregning eller til maks 5000kr, alt efter om de har været igennem dyrlæge tjek / tandundersøgelser fornyligt.Når en projekthest ankommer her, sørger jeg får at den bliver tjekket af en dyrlæge, får ordnet tænder og hove. Projekthestene er på gården med ligefod med alle mine private heste, de trænes af mig og af min ansatte. Jeg tester altid hestene med både børn, trafik, på bane mv inden de sælges. Desuden gennemgår hestene en adfærdstest indenfor de første 2 uger når de ankommer, så jeg ved præcist hvilke steder der skal arbejdes. De testes igen lige inden salg.En projekthest bliver typisk solgt igen efter 1 – 3 måneder ved “lette problemer” og 3-6 måneder ved “større problemer”. Projekthestene sælges altid på kontrakt om forkøbsret, dette fordi at jeg ønsker at sikre mig at hestene ikke bliver kastebolde og lander i de forkerte hænder. Det er sjældent at projektheste herfra kommer videre, da jeg er meget grundig med at finde det rette hjem til dem, men som vi alle ved kan ting jo desværre ske.
  Hvis det skulle ske at jeg ikke har muligvis for at tage hesten hjem, så sørger hjælper jeg ejer med at finde et nyt hjem.Jeg giver altid nye ejer, oplysningerne til gamle ejer såfrem de har lyst til at tage kontakt og høre mere om hestens fortid.Hvis du har nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive.