Det er en tillidssag at sende sit guld i træning, og vi gør her på stedet en stor ære i at gøre oplevelsen så dejlig, rolig og behagelig som mulig for både hest og ejer.
Her på siden kan du læse lidt om hvordan det foregår når man har en hest i træning herude ved mig. Stedet er beliggende i Ørbæk, tæt på Nyborg.

Jeg tilbyder blandt andet:
– Tilridning
– Genoptræning / Videreuddannelse
– Dressur / Spring
– Træning både med og uden bid
– Indspringning
– Miljøtræning
– Løsning af Adfærdsproblemer
– Trailertræning
– Løsning af seperationsangst, trafiksikkerhed mv.
– Bomtræning, propriotræning og anden muskelopbyggende træning

Jeg har indgået et samarbejde med Flyttehesten, hvor træningsheste kan få 10% rabat på transport til/fra træningen.

Med næsten 10 års erfaring i træningsheste, ved vi hvor svært det er at sende sit guld hjemmefra. Vi gør derfor en ære i at sikre et trygt og behageligt ophold for både hest og ejer. Inden du træffer beslutning om at sende din hest i træning, er du meget velkommen herude til at få en rundvisning og en uforpligtende snak om et evt. kommende forløb. Du er naturligvis også altid velkommen til at komme ud til din hest når den er i træning, både uanmeldt og efter aftale.

Jeg tilbyder tre forskellige træningspakker som du kan læse mere om længere nede. Vi har erfaring med alt indenfor adfærdstræning, tilridninger, genoptræning, muskelbygning og videreuddannelse. Når din hest er i træning er undervisning desuden inkluderet i prisen, så du kan komme ud og sammen få et godt fundament sammen med din hest inden den sendes hjem.

Jeg bor selv på stedet hvor alle hestene står, og træningshestene indgår i dagligdagen på linje med mine egne heste. På stedet er ingen – eller meget få opstaldere, og der er derfor en utrolig ro i stalden. Der er ingen uro i stalden og det er ikke noget med nye mennesker der lukker ind/ud/fodre mv. Det hele foregår i faste rammer og rutiner, så hestene altid er trygge ved at vide hvordan dagligdagen forløber. Har du spørgsmål til et træningsforløb er du altid velkommen til at sende mig en besked med din situation: info@camillastormont.dk

Hestene opstaldet i en moderne stald bygget i 2010. Her er højt til loftet både mentalt og fysisk. Der er mulighed for at have hest opstaldet i stor løsdrift der ligger i samme bygning som bokshestene – ikke noget med et lille træskur. Boks hestene opstaldes i gode bokse på 3 x 3,5 meter, fin plads til større heste. Alle boksene har vinduer så hesten kan kigge ud på staldgangen.

Hestene i boks opstaldes på en blanding af træpiller og hemp, med slowfeeder net i boksen, der fyldes så hestene har hø nok til hele natten. Bokshestene fodres to gange om dagen, og går på fold med hø i flowfeeder net. Derudover er bokshestene på fold alle lyse timer. Hestene går inddelt på folde med 2 – 4 heste pr fold.

I løsdriften er der strøet op med halm. Derudover har hestene hø i slowfeeder net på folden, delt op så der er nok til alle. Hestene i løsdrift bliver bundet op hver morgen og får tildelt hø + foder på deres faste pladser (har din hest behov for foder mere end 1 gang om dagen, kan dette aftales). Løsdriften er godkendt til max 11 heste.

Alle hestene på stedet indgår i de normale flokke, da jeg mener det er vigtigt at heste er sociale i de flokke de går i. Vi har altid et godt øje til de nye heste, og fordi vores heste er vant til at tage i mod de nye, er der sjældent uro på folden når en ny hest ankommer.
Ønsker man ene fold til sin hest, er det muligt efter speciel aftale.

Vi har 10 bokse på stedet, og løsdriften godkendt til 11 heste. Vi har derudover et ridehus på 20 x 25 meter, samt en 20 x 40 ridebane. På nabogården 100m nede af vejen er der adgang til 20 x 40 ridehus, samt en 20 x 60 ridebane, som bruges i vinterhalvåret. Vi bor desuden tæt på landevej – og hovedvej, så vi har gode muligheder for at træne heste i trafiksikkerhed, og har ligeledes skovområder tæt på.

Når hesten ankommer til et nyt sted kan det ofte være overvældende. Derfor ønsker vi at lukke hesten ud i dens nye flok så snart den ankommer, så den finder sig tilpas med andre heste. Vores heste er vant til at tage i mod nye, og det foregår oftest meget roligt og afslappet. Den første dag hesten ankommer har den fri, og dagen efter trækker jeg den blot en tur rundt på gården så den kan se det hele. Når hesten kender sin flok og steder, starter det bedste udgangspunkt for en god træning! Fordi vi altid ønsker at gøre det absolut bedste for at din hest har et godt udgangspunkt, har jeg indgået et samarbejde med min dyrlæge, hvor du kan få en kiropraktisk gennemgang og en undersøgelse af din hest for bare 1200kr. Dette er blot et tilbud, som jeg anbefaler til adfærdsvanskelige heste eller heste der ikke tidligere er blevet tjekket i forbindelse med tilridning.

“Vi er hvad vi spiser”. Ordsproget har du sikkert hørt mange gange, og det er ikke anderledes for din hest. Derfor sørger vi også for at give din hest det absolut bedste udgangspunkt for træningen. Høet vi har herude er på 7% sukker hvilket er ganske pænt. Hestene har adgang til hø hele døgnet rundt, og om sommeren har de heste der kan tåle det, ligeledes adgang til græs.

Jeg har et samarbejde med Nordic Horse, der tilbyder at lave en foderplan tilrettelagt din hest imens den er i træning. En stor del af temperaments problemer ved heste, skyldes fodringen. Hvis du vælger at lade Nordic Horse skræddersy en foderplan til din hest, vil du vil endt ophold få gratis foderprøver med hjem til din hest af det foder den har fået imens den har været her, samt få vedlagt foderplanen.

Alle pakker er inkl. moms og inkluderer hø og strøelse. Man skal selv medbringe krybbefoder, foder kan også købes på stedet.

Ønsker du at booke? Kontakt info@camillastormont.dk
Husk at læse mine handelsbetingelser.

Lille pakke:
Den lille pakker indeholder træning ved min dygtige ansatte Anya. Anya står altså for den fulde træning af din hest. Anya tager pt kun tilridninger og lettere adfærdsproblemer.
Træningen superviseres naturligvis af undertegnede, og jeg hjælper tilhver en tid hvis der er bruge for det.
Træningsgange: 4 x om ugen
Pris i løsdrift: 3000kr
Pris i boks: 3500kr

____________________________________

Stor pakke:
I den almindelige pakke er det primært undertegnede der står for træningen, med hjælp fra Anya. Det vil sige at jeg står for alt overordnet ansvar for træningen, men at Anya hjælper med træningen af hesten. Dette er den mest solgte og “normale” pakke, hvor du får en god kombination af det hele. Det kan f.eks være at hesten i starten trænes udelukkende af mig, og at den så langsomt bliver trænet et par gange om ugen af Anya som hesten bliver klar, og den oplever andre ryttere/trænere omkring sig.
Træningsgange: 5 x om ugen
Pris i løsdrift: 4500 kr i måneden
Pris i boks: 5000kr i måneden

____________________________________

Speciel pakke:
I den store pakke får du udelukkende træning af undertegnede. Dvs at hesten ikke håndteres eller trænes af andre imens den er her. Dette er en eksklusiv pakke som primært anbefales til heste med adfærdsproblemer i så svær grad at det er farligt at håndterer dem, eller at du som ejer kun ønsker jeg træner hesten.
Træningsgange: 5 x om ugen
Pris i løsdrift:
5500kr i måneden
Pris i boks:
6000kr i måneden

Vær opmærksom på at pladser typisk er booket 3-4 måneder frem i tiden, så husk at booke i god tid.
Er der fuldt booket, men du alligevel ønsker din hest i træning, kan der købes en akut plads såfrem der er plads. En akutplads koster 500kr oveni træningsprisen.