Det er en tillidssag at sende sit guld i træning, og vi gør her på stedet en stor ære i at gøre oplevelsen så dejlig, rolig og behagelig som mulig for både hest og ejer.
Her på siden kan du læse lidt om hvordan det foregår når man har en hest i træning herude ved mig. Stedet er beliggende i Ørbæk, tæt på Nyborg.

Jeg tilbyder blandt andet:
– Tilridning
– Genoptræning / Videreuddannelse
– Dressur / Spring
– Træning både med og uden bid
– Indspringning
– Miljøtræning
– Løsning af Adfærdsproblemer
– Trailertræning
– Løsning af seperationsangst, trafiksikkerhed mv.
– Bomtræning, propriotræning og anden muskelopbyggende træning

Jeg har indgået et samarbejde med Flyttehesten, hvor træningsheste kan få 10% rabat på transport til/fra træningen.

Det kan være svært at sende sit kæreste eje et fremmed sted hen, og vi gør derfor alt vi kan for at sikre at opholdet bliver trygt og behageligt for både hest og ejer. Du er altid velkommen til at komme herud inden du beslutter dig og få en rundvisning. Når din hest er i træning herude, er du desuden velkommen til altid at smutte forbi, både uanmeldt og efter aftale.

Jeg tilbyder to forskellige træningspakker, en lille og en stor. Den lille træningpakke indeholder træning 3 gange om ugen, og er god til helt unge heste der skal i miljøtræning, den er derudover god til mindre problemløsninger som trailerlæsning mv. Den store træningspakke indeholder 5 – 6 træningsgange om ugen, denne pakke anbefales til tilridninger, muskeltræning og videreuddannelse. Når din hest er i træning er du velkommen til at komme forbi, for at få undervisning sammen med din hest.

Hesten trænes og passes på lige fod med mine egne heste. Herude er et roligt miljø og altid en rolig og behagelig stemning. Alle heste trænes med fokus på indlæring, biomekanik og anatomi. Alt tages i hestens tempo og på hestens niveau.

Jeg modtager også gerne ridning/tilridning af mindre ponyer. Ponyer jeg er for stor til at ride, rides af en ung ansat under mig. Ponyen trænes altid under min supervision og træning.

Hesten opstaldes i et roligt stald miljø med højt til loftet. Der er både mulighed for boks og løsdrift. Alle vores bokse er 3 x 3,5 meter og har vindue så hesten kan kigge ud på staldgangen. Hestene i boks står på træpiller og har slowfeeder i boksen, der fyldes så hestene har nok til hele natten. Bokshestene fodres to gange om dagen, og går på fold med ad libitum adgang til hø, alle døgnets lyse timer.
I vores løsdrift bruger vi halm som strøelse, hestene har ad libitum adgang til hø og halm på folden. Løsdrifts hestene bliver bundet op en gang om dagen til fodring (har din hest behov for mere foder, tages den ind hver morgen til fodring der også).

Alle heste på stedet indgår i de normale flokke. Jeg mener det er vigtigt at heste er sociale i de flokke de går i. Vi har aldrig haft problemer med at lukke nye heste ind i vores flokke og det er altid foregået i ro og mag. Ønsker man ene-fold til sin hest, er det muligt efter special aftale.

På stedet er der 11 dejlige bokse, og en stor løsdrift der er godkendt til 11 heste. På stedet er der 20 x 25 ridehus og 20 x 40 ridebane. På nabogården 100m nede af vejen forefindes 20 x 40 ridehus samt to 20 x 60 baner. Der er god mulighed for træning af trafiksikkerhed i nærheden, samt dejlige skovområder.

Når hesten ankommer til et nyt sted kan det ofte være overvældende. Derfor ønsker vi at lukke hesten ud i dens nye flok så snart den ankommer, så den finder sig tilpas med andre heste. Vores heste er vant til at tage i mod nye, og det foregår oftest meget roligt og afslappet. Den første dag hesten ankommer har den fri, og dagen efter trækker jeg den blot en tur rundt på gården så den kan se det hele. Når hesten kender sin flok og steder, starter det bedste udgangspunkt for en god træning! Fordi vi altid ønsker at gøre det absolut bedste for at din hest har et godt udgangspunkt, har jeg indgået et samarbejde med min dyrlæge, hvor du kan få en kiropraktisk gennemgang og en undersøgelse af din hest for bare 1200kr. Dette er blot et tilbud, som jeg anbefaler til adfærdsvanskelige heste eller heste der ikke tidligere er blevet tjekket i forbindelse med tilridning.

“Vi er hvad vi spiser”. Ordsproget har du sikkert hørt mange gange, og det er ikke anderledes for din hest. Derfor sørger vi også for at give din hest det absolut bedste udgangspunkt for træningen. Høet vi har herude er på 7% sukker hvilket er ganske pænt. Hestene har adgang til hø hele døgnet rundt, og om sommeren har de heste der kan tåle det, ligeledes adgang til græs.

Jeg har et samarbejde med Nordic Horse, der tilbyder at lave en foderplan tilrettelagt din hest imens den er i træning. En stor del af temperaments problemer ved heste, skyldes fodringen. Hvis du vælger at lade Nordic Horse skræddersy en foderplan til din hest, vil du vil endt ophold få gratis foderprøver med hjem til din hest af det foder den har fået imens den har været her, samt få vedlagt foderplanen.

Alle pakker er inkl. moms og inkluderer hø og strøelse. Man skal selv medbringe krybbefoder, foder kan også købes på stedet.

Den lille pakke inkluderer træning 3 gange om ugen.
Den store pakke inkluderer træning 5 – 6 gange om ugen.

Lille pakke i løsdrift: 3500 kr pr måned.
Lille pakke i boks: 4000kr pr måned.

Stor pakke i løsdrift 4500 kr pr måned.
Stor pakke i boks: 5000 kr pr måned.

Ved akutplads tillægges 500kr pr måned.

I Juni, Juli og August tilbydes kun døgnfold, med mindre der er tale om en hingst.

Priser:

Lille pakke døgnfold: 3800 kr
Stor pakke døgnfold: 4600 kr

Bemærk at det er et krav at hesten er stivkrampe vaccineret, har pas, er overholdt med orm og har haft årlige tandtjek. Dette for at give din hest den bedst mulige rate for success.

Jeg har altid 4, max 5 træningsheste inde af gangen, så der er god tid til dem alle.
Jeg har til tider “akut” pladser åbne (Bemærk dette koster 500kr i tillægspris), så står du og har pludseligt brug for en træningsplads en måned hvor der ikke er ledige pladser, så skriv til mig alligevel.
Hvis du ønsker at få din hest i træning en måned hvor jeg ikke har ledige pladser kan den komme på venteliste såfrem du booker en plads i en senere måned. Skriv til info@camillastormont.dk for info og booking.’

Maj 2018: Ingen ledige pladser/Venteliste
Juni 2018: Ingen ledige pladser/Venteliste
Juli 2018: Ingen ledige pladser/Venteliste
August 2018: Ingen ledige pladser/Venteliste
September 2018: Få ledige pladser
Oktober 2018: Ledige pladser
November 2018: Ledige pladser
December 2018: Ledige pladser