Det er en tillidssag at sende sit guld i træning, og vi gør her på stedet en stor ære i at gøre oplevelsen så dejlig, rolig og behagelig som mulig for både hest og ejer.
Her på siden kan du læse lidt om hvordan det foregår når man har en hest i træning herude ved mig. Stedet er beliggende i Ørbæk, tæt på Nyborg.

Jeg tilbyder blandt andet:
– Tilridning
– Genoptræning / Videreuddannelse
– Dressur / Spring
– Træning både med og uden bid
– Indspringning
– Miljøtræning
– Løsning af Adfærdsproblemer
– Trailertræning
– Løsning af seperationsangst, trafiksikkerhed mv.
– Bomtræning, propriotræning og anden muskelopbyggende træning

Jeg har indgået et samarbejde med Lines hestetransport, hvor træningsheste kan få 10% rabat på transport til/fra træningen.

Med næsten 10 års erfaring i træningsheste, ved vi hvor svært det er at sende sit guld hjemmefra. Vi gør derfor en ære i at sikre et trygt og behageligt ophold for både hest og ejer. Inden du træffer beslutning om at sende din hest i træning, er du meget velkommen herude til at få en rundvisning og en uforpligtende snak om et evt. kommende forløb. Du er naturligvis også altid velkommen til at komme ud til din hest når den er i træning, både uanmeldt og efter aftale.

Jeg tilbyder tre forskellige træningspakker som du kan læse mere om længere nede. Vi har erfaring med alt indenfor adfærdstræning, tilridninger, genoptræning, muskelbygning og videreuddannelse. Når din hest er i træning er undervisning desuden inkluderet i prisen, så du kan komme ud og sammen få et godt fundament sammen med din hest inden den sendes hjem.

Jeg bor selv på stedet hvor alle hestene står, og træningshestene indgår i dagligdagen på linje med mine egne heste. På stedet er ingen – eller meget få opstaldere, og der er derfor en utrolig ro i stalden. Der er ingen uro i stalden og det er ikke noget med nye mennesker der lukker ind/ud/fodre mv. Det hele foregår i faste rammer og rutiner, så hestene altid er trygge ved at vide hvordan dagligdagen forløber. Har du spørgsmål til et træningsforløb er du altid velkommen til at sende mig en besked med din situation: info@camillastormont.dk

Hestene står opstaldet i en morderne stald fra 2010.
Alle træningshestene opstaldes i bokse, der er 3 x 3,5 meter, med vindue ud på staldgangen. Hestene står på en bund af hemp blandet med træpiller. Der tildeles hø i boksene (alt hvad hestene kan spise) i hø net til natten.
Om dagen går hestene på indelte folde af 3-4 heste pr fold. Vi sørger naturligvis for at alle hestene har det godt på foldende. Hestene tildeles ligeledes hø på foldende, så de altid har noget at spise.

Hestene går ude i alle lyse timer, lang fold tid vægtes meget højt! Hestene fodres morgen og aften, har din hest brug for ekstra foder vil den blive fodret igen til natten.

I særlige tilfælde kan en plads i min løsdrift købes, skriv for mere information.

Når hesten ankommer til et nyt sted kan det ofte være overvældende. Derfor ønsker vi at lukke hesten ud i dens nye flok så snart den ankommer, så den finder sig tilpas med andre heste. Vores heste er vant til at tage i mod nye, og det foregår oftest meget roligt og afslappet. Den første dag hesten ankommer har den fri, og dagen efter trækker jeg den blot en tur rundt på gården så den kan se det hele. Når hesten kender sin flok og steder, starter det bedste udgangspunkt for en god træning! Fordi vi altid ønsker at gøre det absolut bedste for at din hest har et godt udgangspunkt, har jeg indgået et samarbejde med min dyrlæge, hvor du kan få en kiropraktisk gennemgang og en undersøgelse af din hest for bare 1200kr. Dette er blot et tilbud, som jeg anbefaler til adfærdsvanskelige heste eller heste der ikke tidligere er blevet tjekket i forbindelse med tilridning.

“Vi er hvad vi spiser”. Ordsproget har du sikkert hørt mange gange, og det er ikke anderledes for din hest. Derfor sørger vi også for at give din hest det absolut bedste udgangspunkt for træningen. Høet vi har herude er på 7% sukker hvilket er ganske pænt. Hestene har adgang til hø hele døgnet rundt, og om sommeren har de heste der kan tåle det, ligeledes adgang til græs.

Jeg har et samarbejde med Nordic Horse, der tilbyder at lave en foderplan tilrettelagt din hest imens den er i træning. En stor del af temperaments problemer ved heste, skyldes fodringen. Hvis du vælger at lade Nordic Horse skræddersy en foderplan til din hest, vil du vil endt ophold få gratis foderprøver med hjem til din hest af det foder den har fået imens den har været her, samt få vedlagt foderplanen.

Alle pakker er inkl. moms og inkluderer hø og strøelse. Man skal selv medbringe krybbefoder, foder kan også købes på stedet.

Ønsker du at booke? Kontakt info@camillastormont.dk
Husk at læse mine handelsbetingelser.

Ungheste pakken
Denne pakke er lavet til heste der er 3 år gamle eller yngre og som IKKE skal tilrides, men som skal trænes for jorden. Føl eller ungheste der skal lære at blive longeret, være i trafikken, løfte ben eller hvadend du har af ønsker for at din unghest kan få den helt rigtige start på livet.
Træningsgange: 3 x om ugen
Pris: 3800kr pr måned.

____________________________________

Almindelig pakke:
I den almindelige pakke er det primært undertegnede der står for træningen, med hjælp fra Anya. Det vil sige at jeg står for alt overordnet ansvar for træningen, men at Anya hjælper med træningen af hesten. Dette er den mest solgte og “normale” pakke, hvor du får en god kombination af det hele. Det kan f.eks være at hesten i starten trænes udelukkende af mig, og at den så langsomt bliver trænet et par gange om ugen af Anya som hesten bliver klar, og den oplever andre ryttere/trænere omkring sig.
Træningsgange: 5 x om ugen
Pris: 5000kr pr måned.

____________________________________

Speciel pakke:
Speciel pakken er til dig der har bestemte ønsker. Det kan f.eks være at din hest er så adfærds vanskelig at den kun kan håndteres af mig (så der ikke er andre der håndterer den ved udluk/indluk osv). Det kan også være at din hest har brug for en løsdrifts plads.
Speciel pakken er også til heste der udelukkende skal trænes på tur, da der skal beregnes længere træningstid når hesten skal rides ud hver gang der trænes.
Træningsgange: 5 x om ugen
Pris: 
6000kr pr måned.

Vær opmærksom på at pladser typisk er booket 3-4 måneder frem i tiden, så husk at booke i god tid.
Er der fuldt booket, men du alligevel ønsker din hest i træning, kan der købes en akut plads såfrem der er plads. En akutplads koster 500kr oveni træningsprisen.