Det er en tillidssag at sende sit guld i træning, og vi gør her på stedet en stor ære i at gøre oplevelsen så dejlig, rolig og behagelig som mulig for både hest og ejer.
Her på siden kan du læse lidt om hvordan det foregår når man har en hest i træning herude ved mig. Stedet er beliggende i odense.

Jeg tilbyder blandt andet:
– Tilridning
– Genoptræning / Videreuddannelse
– Dressur / Spring
– Træning både med og uden bid
– Indspringning
– Miljøtræning
– Løsning af Adfærdsproblemer
– Trailertræning
– Løsning af seperationsangst, trafiksikkerhed mv.
– Bomtræning, propriotræning og anden muskelopbyggende træning

Jeg har indgået et samarbejde med Lines hestetransport, hvor træningsheste kan få 10% rabat på transport til/fra træningen.

Med næsten 10 års erfaring i træningsheste, ved vi hvor svært det er at sende sit guld hjemmefra. Vi gør derfor en ære i at sikre et trygt og behageligt ophold for både hest og ejer. Inden du træffer beslutning om at sende din hest i træning, er du meget velkommen herude til at få en rundvisning og en uforpligtende snak om et evt. kommende forløb. Du er naturligvis også altid velkommen til at komme ud til din hest når den er i træning, både uanmeldt og efter aftale.

Jeg tilbyder tre forskellige træningspakker som du kan læse mere om længere nede. Vi har erfaring med alt indenfor adfærdstræning, tilridninger, genoptræning, muskelbygning og videreuddannelse. Når din hest er i træning er undervisning desuden inkluderet i prisen, så du kan komme ud og sammen få et godt fundament sammen med din hest inden den sendes hjem.

Jeg bor selv på stedet hvor alle hestene står, og træningshestene indgår i dagligdagen på linje med mine egne heste. På stedet er ingen – eller meget få opstaldere, og der er derfor en utrolig ro i stalden. Der er ingen uro i stalden og det er ikke noget med nye mennesker der lukker ind/ud/fodre mv. Det hele foregår i faste rammer og rutiner, så hestene altid er trygge ved at vide hvordan dagligdagen forløber. Har du spørgsmål til et træningsforløb er du altid velkommen til at sende mig en besked med din situation: mail@camillastormont.dk

 

Hestene står opstaldet i en ældre stald beliggende i Odense.
Stalden er stor og rummelig, her er ridehus og flere folde til rådighed. Man kan frit vælge imellem at have sin hest i løsdrift eller på boks (boks tilbydes ikke i sommer månederne).
Træningshestene går sammen i flokke på 8 – 10 heste, da vi mener det er vigtigt at heste bliver socialiseret og har daglig kontakt med andre heste. Man kan ved særlige tilfælde købe enefold.

Når hesten ankommer til et nyt sted kan det ofte være overvældende. Derfor ønsker vi at lukke hesten ud i dens nye flok så snart den ankommer, så den finder sig tilpas med andre heste. Vores heste er vant til at tage i mod nye, og det foregår oftest meget roligt og afslappet. Den første dag hesten ankommer har den fri, og dagen efter trækker jeg den blot en tur rundt på gården så den kan se det hele. Når hesten kender sin flok og steder, starter det bedste udgangspunkt for en god træning! Fordi vi altid ønsker at gøre det absolut bedste for at din hest har et godt udgangspunkt, har jeg indgået et samarbejde med min dyrlæge, hvor du kan få en kiropraktisk gennemgang og en undersøgelse af din hest for bare 1200kr. Dette er blot et tilbud, som jeg anbefaler til adfærdsvanskelige heste eller heste der ikke tidligere er blevet tjekket i forbindelse med tilridning.

“Vi er hvad vi spiser”. Ordsproget har du sikkert hørt mange gange, og det er ikke anderledes for din hest. Derfor sørger vi også for at give din hest det absolut bedste udgangspunkt for træningen.

Jeg har et samarbejde med Nordic Horse, der tilbyder at lave en foderplan tilrettelagt din hest imens den er i træning. En stor del af temperaments problemer ved heste, skyldes fodringen. Hvis du vælger at lade Nordic Horse skræddersy en foderplan til din hest, vil du vil endt ophold få gratis foderprøver med hjem til din hest af det foder den har fået imens den har været her, samt få vedlagt foderplanen.

Alle pakker er inkl. moms og inkluderer hø/wrap og strøelse. Man skal selv medbringe krybbefoder, foder kan også købes på stedet.

Ønsker du at booke? Kontakt mail@camillastormont.dk
Husk at læse mine handelsbetingelser.

Ungheste pakken
Denne pakke er lavet til heste der under 3 år og som IKKE skal tilrides, men som skal trænes for jorden. Føl eller ungheste der skal lære at blive longeret, være i trafikken, løfte ben eller hvadend du har af ønsker for at din unghest kan få den helt rigtige start på livet. Hestene opstaldes i løsdrift, boks kan tilkøbes.
Træningsgange: 3 x om ugen
Pris: 4500kr pr måned.

____________________________________

Almindelig pakke:
I den almindelige pakke er det primært undertegnede der står for træningen, men det kan også være min ansatte der trænerhesten, såfremt jeg vurderer dette er ansvarligt i forhold til hestens problemer.
Jeg har altid det overordnede ansvar for træningen.
Dette er den mest solgte og “normale” pakke, hvor du får en god kombination af det hele. Det kan f.eks være at hesten i starten trænes udelukkende af mig, i en periode og min ansatte hjælper mig med træningen i andre perioder. Hestene opstaldes i løsdrift, boks kan tilkøbes.
Træningsgange: 5 x om ugen
Pris: 5500kr pr måned.

____________________________________

Tilkøbsmuligheder:
Specialpakken (træning kun af mig): 1000 kr
Boks: 500 kr
Enefold: 500 kr

Vær opmærksom på at pladser typisk er booket 2-3 måneder frem i tiden, så husk at booke i god tid.
Du kan altid komme på venteliste.