Heste søger familie

Her kan du møde de heste som pt søger ny familie, og læse lidt om hvordan det foregår når man får en hest herude fra.

Hvad skal jeg vide om at købe en rehabiliterings hest?
En hest der er blevet rehabiliteret herude har været igennem et intensivt forløb, er blevet adfærdstrænet, tjekket, testet og håndteret af flere forskellige mennesker. Alle hestene sælges med kontrakt på at jeg har forkøbsret på hesten, dette fordi at jeg ønsker at sikre ingen heste sælges ender som kastebold. Alle hestene sælges kun til hjem der har et mål om at beholde dem forevigt, men vi ved jo alle at ting desværre kan ske. Det er ikke altid jeg tager hesten retur, alt efter grundlaget for det nye salg – ønsker jeg blot at hjælpe med at videreformidle hesten, sådan at hesten ikke skal herud, bare for at sælges videre igen med det samme.

Hestene sælges med journal over hvordan træningsforløbet har været, historie omkring hestens fortid mv. Heste er utrolig fleksible dyr, og de tilpasser sig utroligt nemt. Derfor er det ikke mere “farligt” at købe en rehabiliterings heste, end andre heste. Nogen af hestene herude har en fortid med dårlig adfærd, og andre heste havde bare en ejer der desværre ikke længere kunne have dem.

? IVAN SØGER SIN NYE FAMILIE ?

India (her kaldet Ivan) er en fuldkommen fantastisk pony. Han er 142 cm høj og araber blanding. Ivan er 18 år gammel, men er stadig frisk og glad.

Ivan er en kanon skøn pony der kan håndteres af alle, han kan rides på tur både alene og med andre, og er venlig i mod alle han møder. Ivan er følsom og kræver generelt et menneske der er rolig. Ivan er god med trafik, elsker en tur i skoven men er også sød på banen. Ivan er frisk at ride men på ingen måde “dum”.

Ivan skal finde sit nye forevigt hjem da han desværre har været lidt omkring i sig liv. Ivan skal lige se nye mennesker an (forståeligt nok), men vil være din bedste ven forevigt når man først er venner med ham.

Ivan har her gået i løsdrift og fungeret super fint med det.

Ivan har tidligere gået western som ung. Han trænger til fortsat at blive trænet i ridning for løse tøjler hvor han går lang og dyb.

Ivan er passet med smed, dyrlæge, tandlæge, kiropraktor mv.

Pris: 13.000kr