Et kursus er for dig der enten kan samle dig en lille flok venner eller som har et større sted. Et kursus varer typisk 6 – 9 timer, afhængigt af hvor mange i er. Jeg har flere forskellige kursus pakker som du kan læse om her på siden. Har du en speciel idé til et arrangement du godt kunne tænke dig at få ført ud i livet, så kontakt mig, så finder vi ud af noget.

Læs venligst handelsbetingelserne.

Luksuspakken

Luksuspakken er den “normale” kursus pakke. I denne pakke får du 2 x teori og 2 x praksis for dig og dine hestevenner. Max 10 deltagere med hest og ubegrænset deltager antal uden.
En dag forløber typisk således:
– Velkomst teori & præsentation
– Praksis med hestene fra jorden
– Teori
– Praksis med hestene hvor deltagerne går i grupper alt efter hvad de ønsker at lave, eller hvilke problemstillinger de står med.

Man kan vælge forskellige temaer, og vi kan jo sammen snakke om hvad der passer dig og dit sted bedst! Det kunne f.eks være: Grundlæggende indlæringsteori og kropssprog, ridning, agility, klikkertræning, problemløsning, trailerlæsning mv.

En kursusdag plejer at vare 6-9 timer altid efter hvor mange deltagere der er med hest.

Pris for luksuspakken på hverdag: 3500kr
Pris for luksuspakken på weekenddag: 4000kr

Undervisningspakken

Undervisningspakken er for dig der gerne vil arbejde intenst med ridning, jordtræning, agility eller andre ting. I undervisningspakken kan der max bookes 6 timers undervisning i alt, udover teori delen. Undervisningspakken foregår sådan at dagen starter med cirka to times teori, indlagt en pause, og herefter kan folk så booke ene undervisning.

Undervisningspakken koster 1300kr på hverdag, samt. 250kr pr enetime.

Undervisningspakken koster 1700kr for foredraget på weekenddag/helligdag, samt. 300kr pr enetime.

En enetime har en varrighed på 45 minutter.

Foredragspakken

Foredragspakken er for dig og dine hestevenner der gerne vil have et fordrag omkring hesten. Måske i ikke har jeres egne heste, og måske i elsker at høre gode historier omkring hvordan adfærdsvanskelige heste bliver trænet og hvordan udfaldet med dem bliver.
Lær om biomekanik, indlæringspsykologi og meget mere. Bliv klogere på hesten!

Pris for 3 timers foredrag på hverdag: 1500kr
Pris for et 3 timers foredrag på weekenddag: 1900kr

Yderligere information:

  • Transporten er 2kr pr kørt kilometer.
  • Der skal være adgang til whiteboard / Tavle / Writeboard på stedet, for optimale forhold til teori.
  • For optimal udnyttelse af tiden, så sørg for hestene ikke står alt for langt væk (f.eks at de ikke står langt nede på folden).
  • Jeg har ofte min hund med til kurserne, han er altid i snor og kan med alle andre dyr.