Mini E Bøger

Her på siden kan du finde mine mini e-bøger.
Bøgerne er PDF filer med billeder og video guides på 5 – 10 sider. Hver mini guide indeholder en beskrivelse af noget teori, samt billeder og video af praktiske øvelser du kan lave sammen med din hest.
Disse videoer vil altså ligge et godt fundament for dig og din hest.

For at bestille en guide, skriv til mail@camillastormont.dk

Pris pr. guide er 75 kr
Køb alle 8 for 500 kr.

Grundlæggende indlæring

Denne guide er den første du bør læse med mindre du har tidligere erfaring med emnet. Her vil du få forklaret de helt grundlæggende principper indenfor indlæring og hvordan du undgår de mange misforståelser der ofte opstår imellem hest og træner.
Vidste du for eksempel at 90% af alle dårlige vaner din hest har, er nogen du selv har skabt? Hvis du har styr på din timing og indlæring kan du undgå rigtigt mange misforståelse, og det er netop det denne guide vil hjælpe dig til.

Indeholder:
– Forstærkning og straf
– Tillært adfærd
– Dårlige vaner

Udgivelse: Er udgivet
Pris: 75 kr

Få en rolig og afbalanceret hest

Drømmer vi ikke alle sammen om en hest der hviler i sig selv? Sådan en der kan stå løst på staldgangen og slappe af når vi strigler den, står stille når vi snakker med vennerne efter en ridetur og som generelt bare er afslappet i sin egen krop.
Denne bog vil give dig grundlæggende øvelser til hvordan du får en hest der nemt forstår pres, og som ikke bliver stresset over det. En god guide til dig der vil have god og stabil grundtræning ind i din hest.

Indeholder:
– Dig som træner
– Det gode overblik
– Er hesten bange for pres?
– Pause og pres øvelsen

UdgivelseEr udgivet
Pris: 75 kr

Få en cool og sikker hest

En ting er miljøtræning, men en anden ting er hvordan hesten reagerer overfor ting den ikke har set før. Hvordan kan vi nemmest lære vores hest f.eks at stå stille når den bliver usikker, frem for at løbe?
Hvordan sørger vi for at vores hest går nysgerrigt til nye genstande og hvordan får vi en hest der siger “ja” og er undersøgende overfor verden, frem for en hest der hurtigt bliver bange og pænt takker nej til at prøve noget nyt?

Indeholder:
– Den gode miljøtræning
– Undersøge nye genstande
– Blive frem for at flygte

Udgivelse: Udgivet
Pris: 75 kr

Introduktion til klikkertræning

Jeg anbefaler rigtigt ofte folk at klikketræner hvis de vælger (som jeg) at bruge godbidder i træningen. Denne guide vil forklare dig alt du har brug for at vide omkring klikkertræning. Hvordan du starter, hvordan du kan bruge det til f.eks at indlære det perfekte galop anspring, gøre hesten mere motiveret for de forskellige øvelser og hvordan du undgår at få en hest der hele tiden er i din lomme.

Indeholder:
– Klikkertræning forklaret
– Start øvelser
– Brugen i hverdagen

Udgivelse: Udgivet
Pris: 75 kr

Grundlæggende jordtræning

Mange af os drømmer om at lege med hesten fra jorden, men har måske ikke de nødvendige øvelser og redskaber til at udføre det.
I denne guide for du en smagsprøve på nogen af de øvelser du kan lege med fra jorden, hvad du skal være opmærksom på og hvordan de skal udføres. Jordtræning er en sjov og anderledes måde for dig, at være sammen med din hest på.

Indeholder:
– Hvorfor og hvordan?
– Grundlæggende øvelser
– Eksempler Mindgames

Udgivelse: Udgivet
Pris: 75 kr

Få styr på longeringen

Longering kan se så nemt ud, men i virkeligheden er det faktisk en ganske indviklet øvelse.
Hvor skal man egentligt gå i forhold til hesten, hvordan sender man hesten ud, hvad udstyr skal man longerer med og hvordan sørger man får at hesten får mest muligt ud af longeringen?
Alt dette snakker vi om i denne mini bog.

Indeholder:
– Udstyr
– Sende hesten ud på volten
– Placering af handler
– Den gode kropsholdning

Udgivelse: Udgivet
Pris: 75 kr

Grundsignaler fra ryggen

Drømmer du også om en hest der går frem for hjælperne, en hest der stopper på en simpel lyd eller en let parade i sædet? Vi skal her snakke om hvordan du kan ligge gode grundsignaler ind i din hest.
Heste der er hidsige og trækker i tøjlen – samt. heste der er dovne og ikke vil gå frem, er alt sammen menneskeskabte. Vi skal her snakke om hvordan du kan skabe en hest der er lige som du vil have den. Jeg vil anbefale at man inden denne guide har læst de to andre mini bøger “Grundlæggende indlæring” og “Introduktion til klikkertræning”.

Indeholder:
– Grundlæggende signalforståelse
– Fremdrift
– Stop signal
– Øvrige signaler

Udgivelse: Forventet d. 10. april 2020
Pris: 75 kr

Indparkering

De fleste ved efterhånden at det ikke er sundt for hverken hesten eller sadlen, at vi stiger op fra jorden af. Flere og flere er derfor begyndt at benytte en skammel, en sten eller andre ting for at få hesten til roligt at stå ved skamlen.
Men hvordan får man lige sin hest hen til den der skammel? Hvordan får man den til at blive stående rolige så man kan komme op, uden en hest der vader fremad, og uden at man skal have fat i tøjlerne inden man er kommet op? Det skal vi snakke om i denne her guide.

Indeholder:
– Grundlæggende indparkering
– Metoderne

Udgivelse: Forventet d. 15. april 2020
Pris: 75 kr