sommerkurser

Årets sommerkurser er inspireret på “request” fra mine skønne elever!
Det er kursus aftener som afholdes herude ved mig, aftenener hvor vi har teori og træning sammen med hestene. Altså ikke det klassiske aften kursus hvor vi “sidder og snakker”, men hvor vi kigger på hestene og snakker sammen om hvadend tema aftenen har!

TILBUD: Booker du alle 5 kurser senest d. 15. Marts 2019, kan du få alle 5 kurser til kun 800kr.

Afholdes:
Sentvedvej 17
5853 Ørbæk

Tilmelding til info@camillastormont.dk

Her er ridehus, men sørg alligevel for tøj efter vejret. Vi satser naturligvis på sol og sommer, så vi kan være udenfor!

Longekursus

Longering er en af de ting jeg ser absolut flest mennesker at have problemer med, og 90% af gangene skyldes det træneren. Vi kommer til at placerer os forkert i longen, har forkert fokus, ikke et tydeligt kropssprog eller andet, hvor vi gør det svært for os selv at få hesten til at forstå opgaven.

Longering er sjovt og sundt, når det gøres rigtigt. Vi snakker om hvordan hesten rundes rigtigt i longen, hvordan vi lære hesten at have hoved og bagpart placeret hvor vi ønsker, og vi leger med forskellige teknikker.

Vi kigger på cases, nørder en helt masse og har en rigtig hyggelig aften!

Dato: 29. Maj
Tid: Kl. 18.00

Pris:
200kr for deltager uden hest
500kr for deltagelse med demo hest (Max 3 pladser)

Bomtræningskursus

Bomtræning er en rigtig god træningsform for dig og din hest. Til dette kursus vil vi primært se på bomtræning i longen. Vi snakker om de mange forskellige øvelser man kan bygge alt efter hvad man ønsker at få ud af træningen.

Vi snakker om hvordan man starter op, hvordan man sikre sig at hesten kan følge med, og hvordan man ligger den rigtige bane for sin hest. I dette kursus vil det være demonstrationer med heste i forskellige uddannelses niveauer, og detaljerede fortællinger, så du kan lave den helt rette plan for din hest derhjemme!

Dato: 5. juni
Tid: Kl. 18.00

Pris:
200kr pr person.

Adfærds/Indlærings kursus

På dette kursus skal vi se på adfærd og indlæring, ikke bare ud fra et teoretisk synspunkt, men primært igennem demoer med hestene.

Vi skal se på hvornår det er timingen går galt, demonstrerer de forskellige indlærings metoder og måske endda se på et par heste med adfærds problemer som vi skal forsøge at hjælpe. Vi kigger på forskellige cases sammen, og snakker om hvordan adfærdsproblemer kan løses.

Dato: 12. Juni
Tid: Kl. 18.00

Pris:
200kr for deltager uden hest
500kr for deltagelse med demo hest (Max 3 pladser)

Trailer kursus

Mange kender problemet: Hesten skal ind i traileren, og det kommer ingen vegne.
Hvorfor er det hesten lige pludseligt “nægter”? Hvorfor er det nogengange mere besværligt at få sin hest med hjem igen end at få den ud?
Hvad gør man når hesten er bange for bagbommen?

Dét og mange flere spørgsmål kommer vi ind på, på dette kursus.

Vi snakker om de forskellige teknikker, der bliver afholdt demoer og vi ser på flere forskellige heste.

Dato: 19. juni
Tid: Kl. 18.00

Pris:
200kr for deltager uden hest
500kr for deltagelse med demo hest (Max 2 pladser)

Den gode tilridning

På dette kursus gennemgår vi en tilridning step-for-step. Vi taler om de forskellige teknikker, om ungheste, indlæring og meget mere. Dette kursus er også brugbart hvis du har en hest der er signal forvirret og trænger til at få opsummeret signalerne, eller hvis du har en hest der måske skal trænes igen efter lang tids pause.

Vi kigger på forskellige heste der er i forskellige stadier, og snakker sammen om de problemstillinger man kan møde når man arbejder med den unge hest.

Dato: 26. juni
Tid: Kl. 18.00

Pris:
200kr for deltager uden hest