Lad mig introducerer mig selv.


Professionelt adfærdscenter, beliggende i Odense på fyn.

Vi har speciale i adfærdstræning af heste, tilridninger og undervisning.

Derudover drives Hestehøj Ridecenter på stedet, se mere på www.hestehoej.dk 


Mit navn er Camilla Stormont, jeg er født i 1991 og jeg har en kæmpe passion for heste.

Jeg fik min første hest af min mor i 1994. Jeg startede ud som traditionel dressur & springrytter, men som årene gik begyndte ord som "horsemanship" og "problemheste" at fylde mere i min hverdag.
Jeg er uddannet Horse Behaviorist og inden for Equine Science.

Jeg har blandt andet arbejdet på Nyt Hesteliv med vanrøgtede heste, der fortjente en hjælpende hånd.

Jeg har siden 2009 været selvstændig, og har levet af min passion siden 2012.
Heste er uden tvivl min største passion, og jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag, når jeg vågner op.

Jeg har igennem mit liv med heste, haft flere hundrede heste igennem hænderne, og jeg ved derfor at en eneste hest er helt unik.

_____


Jeg tror på at ingen heste er ens, og jeg tror at fejlen starter, når vi begynder at tro vi kan putte alle heste ned i samme metode eller "kasse". Jeg interesserer mig meget for videnskab, og mine metoder er derfor også baseret på antaomi, indlæringsteori, adfærdspsykologi, biomekanik mv.
Jeg bruger en god variation af øvleser, alt efter den enkelte heste
Er stor fan af klikkertræning, og andre metoder, der hjælper med at motiverer hesten til - ikke bare at arbejde - men også at være glad for det.


Jeg har siden 2016 haft mit eget sted, og måtte i 2019 flytte til et større sted ved Odense, hvor jeg i dag har både horsemanship elevskole, træningsheste, rehabiliteringsheste, egne heste samt opstaldere.


MINE HESTE

Dino Soleil 

Auriklens Seamróg An Diamaint 

Oliver The Arrow 

Kalstrup's Zoey

FAQ


Hvordan kontakter jeg dig?
Hvis du har spørgsmål så skriv til mig på mail@camillastormont.dk, eller send mig en besked på FB. Det er nemmere for mig at have tingene på skrift, så jeg bedre kan have overblik over de henvendelser jeg får. Ellers kan du ringe på 28899434, på hverdage mellem 8 og 18.


Hvad arbejder du med?
Jeg har siden 2009 haft mit firma og har siden 2012 levet udelukkende af at træne heste. Jeg arbejder derfor til dagligt i stalden med hestene og ude ved mine elever.


Må jeg interviewe dig til en skoleopgave?
Hvis jeg har tid, så deltager jeg meget gerne og besvarer også gerne spørgsmål.


Jeg har et træningsproblem, kan jeg stille dig spørgsmål?
Dét kan du ihvertfald. Bare husk at det altid er svært for mig at vurdere en situation, hvor jeg ikke har set hverken hest eller træner, samspil i ekvipagen er nemlig alfa og omega, når det kommer til træning og konfliktadfærd.


Må man komme og se dig træne?
Man må som udgangspunkt altid gerne komme og se mig træne, det er dog nemmest hvis I booker en aftale, så jeg gør plads i min kalender til at snakke og bruge tid sammen med jer. Jeg har en meget travl hverdag, så det er ikke i alle perioder det kan lade sig gøre.


Hvad metoder bruger du?
Jeg bruger ikke en bestemt metode. Jeg er meget inspireret af mange forskellige trænere og stilarter. Jeg har stor fokus på videnskaben i forhold til indlæringspsykologi, anatomi, biomekanik osv. Ligeledes interesserer jeg mig meget for hestens kropssprog og spejling af os mennesker.