Logo Camilla Stormont - Adfærdstræning, tilridning og undervisning

Vinterforedrag

Ny inspiration, lige hjem i stuen!

Pris: 450kr for alle 5 foredrag
Eller 100kr pr foredrag

Indlæring

7. Februar, kl. 19.00

Sammen med Camilla Stormont, skal vi nørde omkring hestens indlæring. Vi forsøger at holde os til få emner, men nørder tilgengæld emnerne mere igennem.
Vi skal tale om forstærkning/straf og fordele/ulemper ved de forskellige. Vi skal tale om når timingen er forkert, og hvorfor hestens mønstre, nogengang virker nærmest umulige at ændre.

Adfærd

14. februar, kl. 18.30
Til adfærdsforedraget, vil Johanne Skærbæk guide jer igennem mere omkring hestens adfærd. I vil komme ind på konflikttrappen, kropssprog, tillært adfærd, stereotyp adfærd og en smule af den naturlige adfærd, vi ser hesten have på folden.


Regulering af nervesystemet

21. februar, kl. 18.30

Hvorfor reagerer heste nogengange uhensigtmæssigt? Hvorfor har heste svært ved at regulerer ned i nervesystemet - og er vi egentligt klar over, hvor meget betydning det kan have for vores træning?

Vi skal her gennemgå nervesystemet, og hvordan vi få heste der er roligere, i vores omgang med dem.

Anatomi / Biomekanik

28. februar, kl. 18.30

Til biomekanik og anatomi, vil Johanne Skærbæk guide jer ind i en verden af krops-nørderi. I skal se på bevægelses mønstre, muskel analyser, dressurens bevægelser og meget mere. I skal ind og nørde i, hvordan vi kan hjælpe vores heste til at få en bedre og sundere krop.

LIVE Træning

6. marts, kl. 18.30

Til denne live, vil Johanne Skærbæk og Camilla Stormont, sammen gå live og træne et par heste sammen med jer, så vi alle i “real time” kan se hvad der sker, når man er nødt til at tage hensyn til både biomekanik, indlæring og adfærd.

Tilmelding


Vi forventer at hvert foredrag tager cirka 1 1/2 time.
Der sendes live, i en datilhørende, facebook gruppe.
Du får link og betalingsoplysninger, når du har tilmeldt dig.


Tilmelder du dig alle foredrag, har du altid adgang til at gense foredragene i facebook gruppen. Tilmeldes du ikke alle foredrag, meldes du ud af gruppen, umiddelbart efter foredraget.

 
 
 
Alle 5 foredrag (450kr)
Indlæring (100kr)
Adfærd (100kr)
Regulering af nervesystem (100kr)
Anatomi / Biomekanik (100kr)
Live træning (100kr)