KURSUS

KURSUS

Heldagskursus for dig der ønsker at dykke mere ned i en verden af adfærd, tydelige signaler og god kommunikation med din hest.

Dette kursus ses som værende et fuldt "grundkursus" i mit arbejde, med alle teknikkerne bag.

Vi skal snakke om shaping, forstærkning, staf, adfærdstyper og meget mere.


Der er både teori og praksis tilhørende dette kursus.

Max. 12 deltagere med hest.

Ubegrænset deltagere uden hest.


Pris: 6000kr. inkl. moms.

Plus kørsel, 3kr, pr kørt kilometer.

FOREDRAG

Book et to timers foredrag, og dyk ned i en helt ny verden.

Find ud af mere omkring teknikkerne bag træningen, få fagtermerne på plads og hør nogen af de cases jeg har mødt på min vej.


Et foredrag der er både sjovt, anderledes og spændende - og måske med ny måde at tænke omkring sin hest!


Pris: 2800kr. inkl. moms.

Plus kørsel, 3kr, pr kørt kilometer.

DEMO

Book en demo dag, og se mere omkring træningen med adfærdshestene. Til demo dagen er der først teori, hvorefter vi kigger på demo heste, som i selv vælger på dagen.

Det kan være trailerlæsning, adfærdsproblemer, bange for vandslange, bange for fluespray eller noget helt andet. Alt er velkommen.


Det er et heldagskursus.


Max. 5 demo heste
Ubegrænset antal deltagere.


Pris: 5000kr. inkl. moms.

Plus kørsel, 3kr, pr kørt kilometer.

JUNIOR KURSUS

Kursus for de yngste. Kurset er tilrettelagt deltagere i alderen 6 - 13 år. 

På kurset skal vi tale om hvordan man træner sin hest fra jorden, hvad man skal være opmærksom på i hestens kropssprog, også vil der være mulighed for at prøve at ride i cordeo eller kigge på andre ting fra ryggen.


Max. 10 deltagere med hest.
Ubegrænset antal deltagere.


Pris: 6000kr. inkl. moms.

Plus kørsel, 3kr, pr kørt kilometer.

Tilrettelagt til dig og din hest


Jeg tilbyder flere forskellige former for kurser og foredrag.


For at afholde et kursus/foredrag skal i have indendørs lokale/rytterstue.

Der skal være en overflade til rådighed til brug af projektor (medbringer jeg selv), gerne også et whiteboard.


Jeg har her på siden lavet en liste over mine mest populærer kurser.
Men tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis i ønsker at få tilrettelagt noget til netop jeres arrangement,

mail@camillastormont.dkKunderne siger...


Tina, deltager på ridelejr & kursus

Camilla Stormont er på mange måder exceptionelt dygtig. Hun har en uovertruffen feeling for hestene, som jeg sjældent har set magen til. Hun har dels en viden om, hvordan hesten bedst indlærer ting, og hvordan hesten i det hele taget fungerer, og så har hun en helt fantastisk timing og et kropssprog, som er virkelig, virkelig godt. Hestene forstår hendes signaler og fatter tillid til hende. Selv heste, som andre har opgivet, kan hun hjælpe. Camilla er også usvigeligt sikker, når hun gør noget med hestene. Hun har en naturlig selvtillid og er altid blød i sin omgang, men samtidigt bruger hun præcis den energi, der er brug for. Hun kan skrue op og skrue ned, alt efter hvad situationen med hesten kalder på. Derudover kan hun forklare, hvad hun gør på en måde, så man ret nemt forstår det. Det er altid en meget rar og positiv oplevelse at få undervisning af Camilla. Man får aldrig fornemmelsen af, at man er forkert på den eller “åh, jeg lærer det aldrig”. Det er så rart! Det betyder ikke, at man ikke lærer noget! Camilla er bare virkelig dygtig til at dosere, så man får lige præcis det input, man har brug for. Jeg kan på det varmeste anbefale hende. Både som træner af heste og som underviser. Hun har også et kæmpestort hjerte for både heste og ryttere.


Ida, deltager på trailerkursus

Tusinde tak for et rigtigt godt trailerkursus. Jeg har fået en helt masse redskaber med hjem, som jeg helt sikkert vil bruge i fremtiden. Utrolig god, rolig og tålmodig træning. Derudover er du en dejlig sjæl og en utrolig dygtig formidler!


Anne-Grethe, deltager på adfærdskursus
Jeg er helt slået bag ud, efter at være deltager til dagens kurser. Camilla har en helt masse pointer, og vinkler, som jeg aldrig har tænkt over, trods mange år som rytter, er jeg aldrig selv nået frem til disse tanker.

Jeg kan VARMT - VARMT anbefale dette kursus, til absolut alle. Den viden, den ro, og den forståelse - fortjener alle heste.


Christa, deltager på 3 kurser

Camilla er en suveræn træner. Ikke kun fordi hun har rigtig god til forståelse for hesten, dens adfærd, indlæring og ageren i forskellige situationer. Hun er også rigtig god til mennesker! Hun formår at forklare alting og dele øvelserne op så man selv forstår dem, inden man begynder at øve sig på hesten. Jeg har lært utroligt meget af hendes undervisning og kurser, ikke kun om heste, men også om mig selv og hun er altid klar med et svar på hvorfor hesten reagerer som den gør. Hun er en stor inspiration, en dygtig mentor, hun har altid et dejligt overskud og et smil på læben.