Logo Camilla Stormont - Adfærdstræning, tilridning og undervisning

KURSUS

Tilrettelagt til dig og din hest


Vi tilbyder flere forskellige former for kurser og foredrag.


For at afholde et kursus/foredrag skal i have indendørs lokale/rytterstue.

Der skal være en overflade til rådighed til brug af projektor (medbringes selv).


Jeg har her på siden lavet en liste over vores mest populærer kurser.
Men tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis i ønsker at få tilrettelagt noget til netop jeres arrangement,

mail@camillastormont.dk

Bemærk der kan være lang ventetid, på kurser med Camilla Stormont.
For booking og info skriv til mail@camillastormont.dk

Det er muligt både at booke kurser ved Camilla Stormont, samt ved Johanne Skærbæk.
Alle priser er plus kørsel, 3,5 kr pr kørt kilometer.DEMO

En demodag med Camilla Stormont, er et heldagskursus, for jer der gerne vil opleve træningen helt tæt på, med jeres egne heste.


Til dette kursus vil du opleve teori og praksis, sammensat i et let forståeligt sprog og med mulighed for at medbringe egne heste.


Kurset er sammensat, så deltagerne selv kan byde ind, med de problemer der rør sig hos dem.


Max antal deltagere med hest: 5

Max antal uden hest: Ubegrænset
Varighed: 6-7 timer

Pris: 6000kr.

FOREDRAG

Book et foredrag med Camilla Stormont.


Et foredrag er typisk et 2 timers arrangement, hvor Camilla igennem humor, læring og cases vil fortælle omkring arbejdet med adfærdsvanskelige heste, og fortælle mere om hvordan vi kan undgå, selv at stå i uheldige situationer med vores heste.


Max antal deltagere: Ubegrænset
Varighed: Ca. 2 timer.
Efter foredrag, kan eneundervisning tilkøbes til 400kr pr person, for 30 min, samt 1250kr for en adfærdssession  (og man kan derved omdanne foredrags dagen til et heldags kursus)
Pris: 3500kr

GRUNDKURSUS

Book et grundkursus med Johanne Skærbæk eller Camilla Stormont, og få en god introduktion til en helt ny verden med hestene.


Få indblik i hvordan den gode indlæring fungerer, hvordan man bedre spotter hestens signaler og styrker sin kommunikation med sin hest, igennem leg og læring. Dette er et "begynderkursus" fra jorden.


En fællesdag, for jer, der gerne vil vide mere omkring, hvordan vi bedst får et godt forhold til vores hest, med gensidig forståelse.


Max antal deltagere med hest: 12

Max antal uden hest: Ubegrænset
Varighed: 6-7 timer

Pris Johanne Skærbæk: 4000kr
Pris Camilla Stormont: 6500kr.

BIOMEKANIK

Book et kursus i biomekanik, med Johanne Skærbæk, og lær endnu mere omkring hestens bevægelse.


På dette kursus, skal i på en rejse ind i hestens biomekanik, bevægelse og muskler. Få et frisk pust til din daglige træning, lær din hests svage punkter at kende og find frem til hvordan du forbedre hestens sundhed, mange år fremover. Et ægte nørdekursus, for alle der vil vide mere omkring biomekanik og anatomi.


Max antal deltagere med hest: 10

Max antal uden hest: Ubegrænset
Varighed: 6-7 timer

Pris: 4000kr.

KLIKKERTRÆNING

Book et kursus i klikkertræning, indlæringteori og positiv forstærkning, med Johanne Skærbæk.

Oplev en helt ny verden af sjov med din hest - og en moderne og nytænkende måde, at styrke samarbejde imellem hest og rytter.


Forny dit syn på jordtræning, oplev nye sider af dig selv og din hest og bliv inspireret til fremtiden.


Max antal deltagere med hest: 12

Max antal uden hest: Ubegrænset
Varighed: 6-7 timer

Pris: 4000kr.

OPVISNING

Book en opvisningsdag med Camilla Stormont.


Måske til ridestævne, i forbindelse med arrangement eller blot en hyggelig og inspirerende dag sammen med dine heste venner.


Kombiner det med Camilla's 2 timer lange foredrag, og oplev derefter teorien omsat til praksis, med Camilla's egne heste.


Max antal uden hest: Ubegrænset
Varighed: 
Ca. Halvanden time uden foredrag
Ca. tre timer med foredrag

Pris uden foredrag: 2000kr
Pris med foredrag: 4000kr

+ 8kr pr kørt kilometer.

WEEKENDKURSUS

Til jer, der virkeligt vil dykke ned i dyden med din hest. Kan du her opleve Camilla Stormont's ekslusive weekend kursus.


Hver dag vil du opleve:
2 times teori

Eneundervisning med deltagerne.
Eller små hold, efter antal


Her vil være mulighed for at dykke ned i nørderi, for dig og din hest - så i kan komme godt fra start.


Max antal deltagere med hest: 10

Max antal uden hest: Ubegrænset
Varighed: 6-7 timer


Pris for hel weekend: 9500kr.

Kunderne siger...


Tina, deltager på ridelejr & kursus

Camilla Stormont er på mange måder exceptionelt dygtig. Hun har en uovertruffen feeling for hestene, som jeg sjældent har set magen til. Hun har dels en viden om, hvordan hesten bedst indlærer ting, og hvordan hesten i det hele taget fungerer, og så har hun en helt fantastisk timing og et kropssprog, som er virkelig, virkelig godt. Hestene forstår hendes signaler og fatter tillid til hende. Selv heste, som andre har opgivet, kan hun hjælpe. Camilla er også usvigeligt sikker, når hun gør noget med hestene. Hun har en naturlig selvtillid og er altid blød i sin omgang, men samtidigt bruger hun præcis den energi, der er brug for. Hun kan skrue op og skrue ned, alt efter hvad situationen med hesten kalder på. Derudover kan hun forklare, hvad hun gør på en måde, så man ret nemt forstår det. Det er altid en meget rar og positiv oplevelse at få undervisning af Camilla. Man får aldrig fornemmelsen af, at man er forkert på den eller “åh, jeg lærer det aldrig”. Det er så rart! Det betyder ikke, at man ikke lærer noget! Camilla er bare virkelig dygtig til at dosere, så man får lige præcis det input, man har brug for. Jeg kan på det varmeste anbefale hende. Både som træner af heste og som underviser. Hun har også et kæmpestort hjerte for både heste og ryttere.


Ida, deltager på trailerkursus

Tusinde tak for et rigtigt godt trailerkursus. Jeg har fået en helt masse redskaber med hjem, som jeg helt sikkert vil bruge i fremtiden. Utrolig god, rolig og tålmodig træning. Derudover er du en dejlig sjæl og en utrolig dygtig formidler!


Anne-Grethe, deltager på adfærdskursus
Jeg er helt slået bag ud, efter at være deltager til dagens kurser. Camilla har en helt masse pointer, og vinkler, som jeg aldrig har tænkt over, trods mange år som rytter, er jeg aldrig selv nået frem til disse tanker.

Jeg kan VARMT - VARMT anbefale dette kursus, til absolut alle. Den viden, den ro, og den forståelse - fortjener alle heste.


Christa, deltager på 3 kurser

Camilla er en suveræn træner. Ikke kun fordi hun har rigtig god til forståelse for hesten, dens adfærd, indlæring og ageren i forskellige situationer. Hun er også rigtig god til mennesker! Hun formår at forklare alting og dele øvelserne op så man selv forstår dem, inden man begynder at øve sig på hesten. Jeg har lært utroligt meget af hendes undervisning og kurser, ikke kun om heste, men også om mig selv og hun er altid klar med et svar på hvorfor hesten reagerer som den gør. Hun er en stor inspiration, en dygtig mentor, hun har altid et dejligt overskud og et smil på læben.