Logo Camilla Stormont - Adfærdstræning, tilridning og undervisning

Information om Camilla Stormont


Camilla Stormont er ejer og stifter af Adfærdscenter v/Camilla Stormont.

Hun driver til dagligt, gården i Odense. 
Men tilbyder også kurser, undervisning, hest i træning og meget mere.

Camilla Stormont

En introduktion

Mit navn er Camilla Stormont. Jeg er født i 1991 og jeg har en kæmpe passion for heste.

Min allerførste hest fik jeg af min mor i 1994. Her startede jeg ud som traditionel dressur- & springrytter, men som årene gik begyndte ord som "horsemanship" og "problemheste" at fylde mere i min hverdag.
Jeg er uddannet Horse Behaviorist og inden for Equine Science.
Jeg har desuden taget en lang række mindre uddannelser og kurser.

Derudover har jeg blandt andet arbejdet på Nyt Hesteliv med vanrøgtede heste, der fortjente en hjælpende hånd.

i 2009 gik jeg selvstændig, og jeg har levet af min passion siden 2012.
Heste er uden tvivl min største passion, og jeg glæder mig hver eneste dag til at komme på arbejde, når jeg vågner op.

Igennem mit liv med heste, har jeg haft flere hundrede heste igennem hænderne, og jeg ved derfor at hver eneste hest er helt unik.


Jeg tror på at ingen heste er ens, og jeg tror at fejlen starter, når vi begynder at tro vi kan putte alle heste ned i samme metode eller "kasse". Jeg interesserer mig meget for videnskab, og mine metoder er derfor også baseret på antaomi, indlæringsteori, adfærdspsykologi, biomekanik mv.
Jeg bruger en god variation af øvleser, alt efter den enkelte hest.
Hertil er jeg stor fan af klikkertræning, og andre metoder, som hjælper med at motiverer hesten til - ikke blot at arbejde - men også at være glad for det.


Jeg er uddannet indenfor Equine Science og tog i mine unge år, også en kursus baseret uddannelse som "horse behaviorist". Jeg har derudovet et hav af kurser bag mig.


Siden 2016, har jeg haft mit eget sted, og måtte i 2019 flytte til et større sted ved Odense, hvor jeg i dag har både en horsemanship elevskole, træningsheste, rehabiliteringsheste, egne heste, samt opstaldere.


Til hverdag, med mine egne heste, er jeg primært dressurrytter med fokus på anatomi og biomekanik. Jeg elsker desuden at nørde fra jorden, og have fokus på, at mine heste er i mental og fysisk balance.

MINE HESTE

Dino Soleil 

Novo Nanoq

Auriklens Seamróg An Diamaint 

Auriklens Beucshall 

Oliver The Arrow 

FAQ


Hvordan kontakter jeg dig?
Hvis du har spørgsmål så skriv til mig på mail@camillastormont.dk, eller send mig en besked på FB. Det er nemmere for mig at have tingene på skrift, så jeg bedre kan have overblik over de henvendelser jeg får. Ellers kan du ringe på 28899434, på hverdage mellem 8 og 18.


Hvad kalder man det du laver?
Nogen kalder det for "horsemanship træner". Men jeg ser faktisk mest mig selv, som helt almindelig rytter. Jeg kan bare godt lide, at nørde ned i detaljerne. Samtidig med at sikre mig, at hestene er i god mental, og fysisk balance.


Må jeg interviewe dig til en skoleopgave?
Hvis jeg har tid, så deltager jeg meget gerne og besvarer også gerne spørgsmål.


Jeg har et træningsproblem, kan jeg stille dig spørgsmål?
Dét kan du ihvertfald. Bare husk at det altid er svært for mig at vurdere en situation, hvor jeg ikke har set hverken hest eller træner, samspil i ekvipagen er nemlig alfa og omega, når det kommer til træning og konfliktadfærd.


Må man komme og se dig træne?
Man må som udgangspunkt altid gerne komme og se mig træne, det er dog nemmest hvis I booker en aftale, så jeg gør plads i min kalender til at snakke og bruge tid sammen med jer. Jeg har en meget travl hverdag, så det er ikke i alle perioder det kan lade sig gøre.


Hvad metoder bruger du?
Jeg bruger ikke en bestemt metode. Jeg er meget inspireret af mange forskellige trænere og stilarter. Jeg har stor fokus på videnskaben i forhold til indlæringspsykologi, anatomi, biomekanik osv. Ligeledes interesserer jeg mig meget for hestens kropssprog og spejling af os mennesker.