Logo Camilla Stormont - Adfærdstræning, tilridning og undervisning

Information om Camilla Stormont


Camilla Stormont er ejer og stifter af Adfærdscenter v/Camilla Stormont.

Hun driver til dagligt, gården i Odense. 
Men tilbyder også kurser, undervisning, hest i træning og meget mere.

Camilla Stormont

En introduktion

Camilla Stormont er født i 1991 og er specialiseret i at arbejde med adfærdsvanskelige heste.


Camilla har igennem sit liv, brudt den sociale arv og har vendt alt det negative, til noget positivt.
Hun har haft med heste at gøre siden hun var 3 år gammel.

Som ung red Camilla primært dressur og spring.


I 2008 blev Camilla pågrund af hendes pony "Dino" inspireret til, at arbejde med med fokus på hestes indlæring, adfærd og biomekanik.
I 2009, gik hun selvstændig med sin egen virksomhed, hvor hun primært tilbød træning af heste fra jorden.


Camilla har siden 2012, levet af sin passion. Hun fik her arbejde på nyt Hesteliv, hvor hun i 2 år, var cheftræner for deres mere end 100 tidligere vanrøgtede heste.

Camilla har ligeledes to private uddannelser bag sig, samt en overflod af kurser og mindre uddannelser.

Camilla samarbejder med flere forskellige fagfolk, og er fortsat igang med sin uddannelse, indenfor hestes adfærd, indlæring og biomekanik.

"Jeg tror ikke på vi kan putte alle heste ned i én kasse, og tro på at vi kan finde en metode der passer til alle heste. Heste er lige så forskellige som vi mennesker, og derfor er det som hestemenneske, vigtigt at have mange forskellige redskaber, vi kan hive op af rygsækken - i et forsøg på at hjælpe samspillet mellem hest og menneske".

MINE HESTE

Dino Soleil 

Novo Nanoq

Oliver The Arrow 

Auriklens Beucshall 

Isak

FAQ


Hvordan kontakter jeg dig?
Hvis du har spørgsmål så skriv til mig på mail@camillastormont.dk, eller send mig en besked på FB. Det er nemmere for mig at have tingene på skrift, så jeg bedre kan have overblik over de henvendelser jeg får. Ellers kan du ringe på 28899434, på hverdage mellem 8 og 18.


Hvad kalder man det du laver?
Nogen kalder det for "horsemanship træner". Men jeg ser faktisk mest mig selv, som helt almindelig rytter. Jeg kan bare godt lide, at nørde ned i detaljerne. Samtidig med at sikre mig, at hestene er i god mental, og fysisk balance.


Må jeg interviewe dig til en skoleopgave?
Hvis jeg har tid, så deltager jeg meget gerne og besvarer også gerne spørgsmål.


Jeg har et træningsproblem, kan jeg stille dig spørgsmål?
Dét kan du ihvertfald. Bare husk at det altid er svært for mig at vurdere en situation, hvor jeg ikke har set hverken hest eller træner, samspil i ekvipagen er nemlig alfa og omega, når det kommer til træning og konfliktadfærd.


Må man komme og se dig træne?
Man må som udgangspunkt altid gerne komme og se mig træne, det er dog nemmest hvis I booker en aftale, så jeg gør plads i min kalender til at snakke og bruge tid sammen med jer. Jeg har en meget travl hverdag, så det er ikke i alle perioder det kan lade sig gøre.


Hvad metoder bruger du?
Jeg bruger ikke en bestemt metode. Jeg er meget inspireret af mange forskellige trænere og stilarter. Jeg har stor fokus på videnskaben i forhold til indlæringspsykologi, anatomi, biomekanik osv. Ligeledes interesserer jeg mig meget for hestens kropssprog og spejling af os mennesker.