RIDELEJRE

En sjov uge, for alle aldre...

Vi har flere forskellige ridelejre, for alle aldersgrupper i niveauer.

Klik på undermenuerne, for at læse mere om den ridejr, du er interesseret i.

Kunderne siger...


Ina, deltager på voksen ridelejren

Camilla har gjort en forskel i mit liv med min hest. Jeg har først fået hest midtvejs i mit liv...og har sku lære meget. Har i første omgang fulgt Camilla on-line i et par år til STOR inspiration. FANTASTISK at opleve den kærlige/omsorgsfulde og professionelle tilgang til hest og rytter.
Se hvordan Camilla kan få ting til at lykkes.
Måtte så i år opleve det selv...og tog derfor på voksen-ridelejr. Min hest og jeg havde en SUPER god uge. Faglig hyggelig og spændende. Kan kun gi de allerbedste anbefalinger herfra. Jeg fortsætter med at ha Camilla som vores mentor/"guru fordi det gør en forskel som er langtids-holdbar?


Silja, deltager på ungdoms & nørdelejr

Jeg deltog i ridelejren i uge 27. Det er min 5. gang (4. år) på denne ridelejr og min 1. gang som hjælper. I kan nok allerede gætte at jeg er kæmpe fan eftersom jeg bliver ved med at komme igen år efter år. Hvert år er en ny oplevelse - man bliver aldrig træt af det!

Henriette, mor til deltager

Min datter på 13 var på ridelejr hos Camilla i uge 27. Tror det var den bedste uge i hendes liv. Hun har haft problemer med at pony løb i galoppen. Nu kan hun springe i cordeo og stoppe lige efter springet. Det er magi! Stor ros herfra. Mor her fik også lige luret trick til trailerlæsning....  Og min datter har lært så mange andre spændende ting, både om dyrene, men også om sig selv.... Vi ses til næste år.... ingen tvivl om det.

Maja, deltager på 15+ ridelejr

En helt igennem fantastisk ridelejr! Jeg her lært så meget, fået en masse læring med hjem. Jeg har fået veninder og minder for livet. Camilla underviser på en rigtig dejlig måde, undervisningen er stile og rolig, Camilla giver en tid til at prøve, det er virkelig dejligt.
Jeg synes bare at bad og toiletforholdene kunne være væsentlig bedre.
Jeg regner stærkt med at komme igen næste år, for det har virkelig været en dejlig ridelejr.