Logo Camilla Stormont - Adfærdstræning, tilridning og undervisning

Ridelejr Fyn og Sjælland

Kom med på Camilla Stormonts ridelejre

Junior ridelejr

3 dages uforglemmelig ridelejr for børn mellem 7 og 12 år. Unik ridelejr i børnehøjde, med alt fra jordtræning, ridning, striglekonkurrencer og hestehygge med et stærkt sammenhold i centrum.

Ungdons ridelejr

Fantastiske 4 dages ridelejr for børn og unge, mellem 11 og 16 år, uanset niveau.
Vi afholder både lejre med nørderi blandet med fantastisk natur - og "nørde/bane" tema.

Hver dag møder du et helt særligt tema for dagen. Du får daglig ny viden fra teori og bl.a. lov til at arbejde med cases, blive klogere på hestens anatomi, udfolde din kreativitet og naturligvis får du rideundervisning eller undervisning fra jorden med din hest.

UNGDOM PLUS LEJR

5 dages lejr, for ægte nørder!

Denne lejr er for de ældre unge, der allerede har let kenskab til horsemanship, læringsteori, adfærdsteori og biomekanik.


Man behøver ikke være ekspert, men man skal være klar til at fordybe sig endnu mere i hestene, deres sprog og adfærd.


Denne lejr er for alle i alderen 13-18 år.

Mini voksen ridelejr

Denne ridelejr, er en 3 dages ridelejr for dig, der måske ikke har tid til at trække en helt unge ud af kalenderen, men som stadig gerne vil fordybe dig i hestens adfærd og biomekanik.


Denne lejr er specialiseret imod jordtræning, med mulighed for let ridning.

Vi skal nørde ned i de små detaljer, og snakke om os selv og hestene i sammenspil.

18+ ridelejr

Voksen ridelejren for dig, over 18 år.


Der er både en natur udgave af denne lejr, hvor vi kombinerer nørderi med ridnign i skøn natur, og en "bane/nørde" udgave.

5 dages hestenørdning uanset niveau. Vigtigst af alt er at du gerne vil lære mere om hestene. Du undervises i par, har casearbejde, vi mærker os selv og taler om erfaringer i livet, såvel med hestene. Du får et helt særligt sammehold på voksenlejren, hvor alle aldre mødes om fælles interesse omkring vores dejlige heste.


Ridelejrdeltagerne siger...


Ina, deltager på voksen ridelejren

Camilla har gjort en forskel i mit liv med min hest. Jeg har først fået hest midtvejs i mit liv...og har sku lære meget. Har i første omgang fulgt Camilla on-line i et par år til STOR inspiration. FANTASTISK at opleve den kærlige/omsorgsfulde og professionelle tilgang til hest og rytter.
Se hvordan Camilla kan få ting til at lykkes.
Måtte så i år opleve det selv...og tog derfor på voksen-ridelejr. Min hest og jeg havde en SUPER god uge. Faglig hyggelig og spændende. Kan kun gi de allerbedste anbefalinger herfra. Jeg fortsætter med at ha Camilla som vores mentor/"guru fordi det gør en forskel som er langtids-holdbar?


Silja, deltager på ungdoms & nørdelejr

Jeg deltog i ridelejren i uge 27. Det er min 5. gang (4. år) på denne ridelejr og min 1. gang som hjælper. I kan nok allerede gætte at jeg er kæmpe fan eftersom jeg bliver ved med at komme igen år efter år. Hvert år er en ny oplevelse - man bliver aldrig træt af det!

Henriette, mor til deltager

Min datter på 13 var på ridelejr hos Camilla i uge 27. Tror det var den bedste uge i hendes liv. Hun har haft problemer med at pony løb i galoppen. Nu kan hun springe i cordeo og stoppe lige efter springet. Det er magi! Stor ros herfra. Mor her fik også lige luret trick til trailerlæsning....  Og min datter har lært så mange andre spændende ting, både om dyrene, men også om sig selv.... Vi ses til næste år.... ingen tvivl om det.

Maja, deltager på 15+ ridelejr

En helt igennem fantastisk ridelejr! Jeg her lært så meget, fået en masse læring med hjem. Jeg har fået veninder og minder for livet. Camilla underviser på en rigtig dejlig måde, undervisningen er stile og rolig, Camilla giver en tid til at prøve, det er virkelig dejligt.
Jeg synes bare at bad og toiletforholdene kunne være væsentlig bedre.
Jeg regner stærkt med at komme igen næste år, for det har virkelig været en dejlig ridelejr.