Logo Camilla Stormont - Adfærdstræning, tilridning og undervisning

Bøger af Camilla Stormont

Læs om de bøger, Camilla Stormont har skrevet omkring hestetræning, adfærd og indlæring.

Kan heste flyve?

Bogen "Kan heste flyve?" af Camilla Stormont

"Den dårlige nyhed er, at 90% af al din hests adfærd er noget, du er med til at skabe. Den gode nyhed er, at fordi du selv er med til at skabe den, så kan du også blive en del af løsningen.


Mit navn er Camilla Stormont, og jeg har arbejdet professionelt med heste siden 2008.

Adfærdsvanskelige heste har altid været min store passion.Nogle gange får vi som mennesker udfordringer omkring vores heste. Det er som oftest, fordi vi er gode til at forstå, hvad der går galt, men ikke hvorfor.


Den her bog vil give dig et indblik i det store hvorfor.

Hvorfor fungerer tingene ikke?

Hvorfor går det galt?

Hvorfor er tingene svære at løse?

Hvorfor reagerer din hest, som den gør?

...Og hvad kan du gøre?


Er du klar til at slippe det, du ved omkring heste, og dykke ned i en verden, hvor heste ikke længere er dumme, stædige eller irriterende?

Er du klar til at lære mere om indlæring, adfærd og cases, krydret med et par sjove tegninger og pudsige forklaringer?"


Bogtitlen er en referance til spørgsmålet, om heste kan ræsonnere.

  • Kan heste være frække?
  • Kan heste prøve af?
  • Kan heste tage "pis" på mennesker?

Til det stilles spørgsmålet i bogen: Men, Kan heste flyve?

Anmeldelser af Kan heste flyve?

Pia Astrup, Neuropsykolog


"Det vigtigste først - jeg kan varmt anbefale bogen, og tænker den bør være obligatorisk læsning, når man er sammen med heste (og dyr), som rytter, ejer, forældre til kommende og nye ryttere mfl.

 

Camilla skriver ligefrem og vedkommende, om sin egen brogede vej i livet, lange samarbejde med heste, mennesker, adfærd og dette bogprojekt.

 

Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog - nærmest som en samtale, hvor hun tager læseren i hånden og fremfører sine pointer og et stort ønske om, at vi skal lære og forstå. Bogen peger på at størstedelen af hestes problemadfærd er menneskeskabt! Så der er mulighed for selvreflektion, analyse, men også hjælp til nye handlemuligheder og udvikling.

 

Camilla skifter mellem egne oplevelser, teori, analyse af hvorfor en situation kan udvikle sig fra positiv til negativt - og tilbage igen. Bogen er således en god blanding af Camillas egen praktiske erfaring, den videnskab der kendes i dag og er skrevet med en stor kærlighed og ydmyghed overfor hestens væsen og menneskers fejlbarlighed. Herunder hvordan vi har en tendens til at tillægge hesten menneskelige følelser og kognitive evner. Hun forklarer på bedste vis hvorfor det kan være forkert og til tider skadeligt for arbejdet med heste.

 

Jeg har fundet bogen særdeles interessant og brugbar, også selvom jeg i dag ikke længere ridder. Camilla er en dygtig adfærdspædagog, terapeut og kommunikator for heste (dyr) såvel som for mennesker. Jeg vil påstå, at alle kan lære noget om deres egen adfærd i denne bog."


Anita J
"Jeg blev meget rørt af bogen "Kan heste flyve?". Den giver så meget mening, og jeg føler, det er den bog, jeg har manglet at læse hele mit hesteliv. Den kan KUN anbefales".


Ida M
"Jeg har læst din bog, go den er virkelig god. Jeg sad med tårer i øjnene, da jeg læste det sidste om Rocky. Jeg kunne slet ikke stoppe medat læse, den første dag, da jeg vargået igang. Det er helt vildt så meget du har nået og været igennem. Ville ønske jeg også var så god til at læse heste, og alt det. Jeg tror det er den bedste bog jeg har læst, og jeg læser okay meget."


Freja K
"Først vil jeg sige WAUW! Jeg har netop lige afsluttet læsningen af din bog, og hold da op en spændende og utrolig lærende bog! Din bog er meget forståelig at læse, og samtidig har en masse gode læringstekniker med i den. Håber du vil skrive mange flere bøger".


Julie S

"Jeg sidder netop og er igang med at læse din bog "Kan heste flyve?" og fik lyst til at skrive til dig, hvor rørt jeg bliver!


Nogle dage syntes jeg det er svært at finde rundt i det hele, når jeg har mange hestemennesker rundt om mig, der slet ikke deler samme holdning som mig, og syntes mine træningsmetoder er lidt skøre. Og at læse din bog, gør mig simpelthen så glad, og giver mig så meget mod på at arbejde videre med de ting jeg selv tror på. Tak Camilla! Tak fordi du har arbejdet så hårdt for at uddanne dig til den du er idag. Du er en kæmpe støtte for mange hestejere, fler end du tror".


Ida D
"
Jeg kan absolut KUN anbefale denne bog. Den er fantastisk, også selvom jeg har arbejdet med horsemanship i mange år. Jeg har bestemt lært nye tricks af denne bog, selvom jeg er en gammel hund".


Henriette R

"Hundrede stjerner og intet mindre. En virkeligt god bog, i et let og forståeligt sprog. Både jeg, mine børn og min mand har læst den.

Du gør det så godt, og bogen er både sjov, spændende, trist og lærerig. Denhar alt, hvad man kan ønske sig og kan kun anbefale den, til alle jeg møder. Tak fordi du hjælper så mange af os, med at blive bedre hestemennesker".

Trailertræning af hest

Trailertræning


Kom ud i det blå med en glad, tryg og sikker hest!

Jeg udgav i marts 2020, en E-bog omkring trailertræning, som du stadig har mulighed for at købe.


Trailertræning er et kæmpestort emne. I denne e-bog gennemgår jeg konkrete problemstillinger, og giver løsninger, metoder og tanker omkring det, at få en hest der er 100% tryg og stabil ved trailerlæsningen.


Så drømmer du også om at have en hest, der traver lige ind i traileren, så er denne guide noget for dig.


Pris: 129 kr. 


Bestilles pr email på mail@camillastormont.dk