Logo Camilla Stormont - Adfærdstræning, tilridning og undervisning

Træningsophold 

- For hest og ejer

Træningsophold er for dig, der ønsker at få et godt afsæt til selv at komme igang med træningen af din hest. Hvadend, det drejer sig om adfærdstræning, tilridning eller lignende.


Som deltager til vores træningsophold er du en person, som gerne træner sin hest selv, men som gerne vil have det rigtige udgangspunkt i, hvordan du bedst kommer i gang, samt de rette værktøjer, til at få jer på rette vej i træningen.

Har du ikke mod på selv at træne hesten, eller ønsker du et længere forløb, se menupunktet "Hest i træning".


Det kunne eksempelvis være et godt afsæt til tilridningen, løsningen på en adfærdsproblematik, træning i trafiksikkerhed, trailertræning eller andre udfordringer, du og din hest står overfor.Pris og varighed


Et træningsophold varer 4 dage, og er som udgangspunkt fra mandag til torsdag.


Du vil få undervisning 1 x om dagen, i de fire dage du er her. Det er også muligt at få trænet sin hest, istedet for undervisning, såfremt man ønsker.

Man er velkommen til at overvære den daglige træning af hestene, samt. elevhold imens man er her.


Prisen er inkl. wrap, opstaldning af din hest på paddock/lille fold samt boks, efter behov. 

Du skal selv sørge for overnatning til dig selv - men oftest er det meget nemt at finde BnB i nærheden, da vi er beliggende i Odense.


Pris for de 4 dage, inkl. moms: 3100kr


Det har været en helt fantastisk lærerig uge. Jeg er så dybt imponeret over dig Camilla. Du er så sindsyg dygtig, og du har en helt speciel måde at undervise / formidle din viden på Du møde folk lige præcis der hvor de er, du formår lynhurtigt at spotte hvor kommunikatione er gået galt og du formår at fortælle det til rytteren, ud at man føler, at man har gjort alt forkert og ikke er dygtig. Jeg beundre dig virkelig, du er så engageret i dit arbejde.

Tusind tak, for et helt fantastisk ophold. Vi har fået så meget med os

- Kia og Alberte

Booking


Booking skal ske i god tid, og der er begrænsede antal pladser pr. måned.


Send en forespørgsel på ophold, via. nederstående formular, helt uforpligtende.