Adfærdsbehandling

En grundig gennemgang med dig og din hest...


En adfærdsbehandling er for dig, der gerne vil have en grundig gennemgang med din hest.

Adfærdsbehandlinger spænder over alt fra trailerlæsning, seperationsangst, aggresiv adfærd, problemer under rytter mv.


En adfærdsbehandling har ubegrænset tid sat af til dig og hesten. Typisk bruger vi 60 - 90 minutter.

Du får desuden gratis adgang til hjælp via. video efterfølgende.


Pris: 1150 kr. inkl. moms

Har du brug for yderligere hjælp, er prisen efter første gang 850kr inkl. moms.


Prisen er inkl. kørsel på fyn.
Jeg kører gerne HELE landet.

Herefter er prisen 3kr pr kørt kilometer, regnet af broerne.


Betaling via faktura eller mobilepay 984533.

Tidligere kunder siger...


Mikela, Ejer af 2 års tinker
Jeg har haft problemer med min 2-årige tinkerdreng eksploderede voldsomt på banen, og Camilla hjælp mig med at finde den rigtige metode til at få ham til at falde til ro, hvilket har resulteret i mere undervisning, så vi nu så småt kommer videre med at få hans basis signaler 100% på plads, og så han reagere med det samme.
Og Camilla er en fantastisk underviser, god til at forklare og hjælpe undervejs.
Fantastisk hvor meget bare 2 undervisnings timer rykker med Camilla, som underviser.


Lene, ejer af to islændere.
Kan varmt anbefale Camilla til træning af heste med seperationsangst og trailerlæsning. Kæmpe hjælp! Fem stjerner.


Kamma, hest med trailerproblemer.

For et par år siden hjalp du mig med min islandske hest Vina, som ikke ville ind i traileren. Efter du havde vist os vejen er det bare gået SÅ godt. Hun går nu lige op i traileren. Vi har været på mange gode ture med venner, kører til undervisning og da hun blev syg med cushing og forfangenhed og jeg mange gange var nødt til at køre på Højgaard hestehospital med hende, var det guld værd alt det, du lærte os. Så igen- tusind tak også på vegne af alle de mange andre heste og ryttere, som du hjælper hver dag. Du har et hjerte af guld :)


Anja, ejer af urolig unghest.

Jeg kontaktede Camilla første gang i 2016 med henblik på trailertræning. Det var en helt igennem positiv oplevelse. Camilla kombinerede fint praktisk og teoretisk undervisning. Da dagen var omme, havde jeg fået et godt udbytte af dagen, et andet indblik i min hest samt værktøjer til at træne videre på egen hånd. Siden er det blevet til almindelig undervisning. Jeg har en hest der er lidt damp, derudover har han været håndteret meget lidt og forkert hos tidligere ejer og det komplicere lidt hans adfærd. Camilla har en åben, kærlig og positiv tilgang til ham og læser ham rigtig godt. Sidst men ikke mindst så har jeg ikke andet end stor ros for hendes undervisningsevner. Det er helt essentielt for mig at jeg ikke føler mig dum når jeg prøver at lære. Camillas tilgang til mig vidner, synes jeg, om et stort kendskab til mennesker og personlighedstyper og hendes meget pædagogiske måde at forklare sig på sidder lige i skabet hos mig